Sandraktheis.com

Hur Migrera din iPhone till en ny dator

Hur Migrera din iPhone till en ny dator
Synkronisera din iPhone med en dator är en viktig egenskap som skapar en säkerhetskopia av alla enhetens innehåll. Det kräver en kort inställningsprocedur för att migrera detta innehåll till en ny dator. ITunes multimedia-programvara ger dig möjlighet att synkronisera upp till fem olika datorer till samma iTunes-konto. När den nya datorn har godkänts kan du synkronisera din iPhone till den, och därmed migrera allt innehåll och data.

Instruktioner


•  Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på både gamla och nya datorer, följa de installationsanvisningar som presenteras på Apples webbplats. När installationen är klar, starta iTunes på din gamla dator genom att klicka på dess ikon på skrivbordet.

•  Anslut iPhone till den gamla datorn med USB-kabel. ITunes detekterar automatiskt iPhone och lägga till den i avsnittet "Devices" i vänsterspalten. Välj iPhone från "Devices" -listan och öppna "Sammanfattning" fliken i huvudfönstret i iTunes.

•  Klicka på "Sync" -knappen i nedre högra hörnet, och en fullständig backup och synkronisering av iPhone kommer att utföras. Detta säkerställer att alla iPhones data och innehåll är helt uppdaterad innan den vandrar den till den nya datorn.

•  Starta iTunes på den nya datorn och klicka på menyn "Store" längst upp på skärmen. Välj "Auktorisera den här datorn" och ange användarnamn och lösenord för ditt iTunes-konto i relevanta rutor. Klicka på "Auktorisera" -knappen, och den nya datorn kommer att beviljas tillträde till ditt iTunes-konto.

•  Anslut iPhone till den nya datorn med USB-kabel. Välj den från "Devices" -listan och öppna "Sammanfattning" -fliken. Klicka på "Sync" -knappen, och en fullständig säkerhetskopia av dina iPhone innehåll, inställningar och data kommer att migreras till den nya datorn.

Tips och varningar


  • Om du inte planerar att använda den gamla datorn för synkronisering din iPhone längre, öppna menyn "Store" i iTunes och välj "De-auktorisera datorn." Detta kommer att säkerställa att den gamla datorn inte tar upp en av de fem iTunes tillstånds slots.
  • Även om det inte är för närvarande finns på den nya datorn eller din iPhone kan du ladda ner tidigare köpt innehåll från iTunes gratis.