Hur att sätta på video på en iPod Touch 32 GB från en dator

Synkronisera videoklipp från datorn till en iPod touch med iTunes. Den 32 GB-modellen av enheten har tillräcklig kapacitet för flera långfilmer och timmar av filmer. När du först ställa in din iPod touch, ställer du in iTunes på att antingen manuellt eller automatiskt synkronisera dina filmfiler. Beroende på ditt val, anvisningar för att sätta video på din iPod touch varierar något.

Instruktioner


•  Starta iTunes innan du ansluter din iPod till datorn. Klicka på "Filmer" under Bibliotek till vänster i programfönstret. En lista över filmer laddade till iTunes visas på höger sida av programfönstret. Se till att alla de videoklipp som du vill sätta på din iPod touch finns i denna lista. De filmer du vill lägga till enheten finns med i listan, vidare till steg 3; Om inte, gå vidare till steg 2.

•  Klicka på "File" i övre högra hörnet av programmet och klicka sedan på "Lägg till i bibliotek ..." om du inte ser alla dina videofiler som räknas. En finder öppnas. Navigera till alla videofiler som saknas, väljer videofilerna och klicka sedan på "Öppna" för att lägga till videofiler till iTunes.

•  Anslut din iPod touch till datorn med USB-kabeln som medföljde enheten. Om du ställer in iTunes automatiskt ska synkronisera filmer, videor du just lagt automatiskt synkroniseras med din iPod. Klicka på "Filmer" under Bibliotek, håll ner "Ctrl" och klicka sedan på videofilerna som du vill lägga till din iPod touch.

•  Klicka på en av de markerade filerna och håll ned musknappen. Dra filerna och placera muspekaren direkt över namnet på din iPod touch under Enheter tills namnet på din enhet blivit markeras i blått och ett plustecken visas.

•  Släpp musknappen. Videofilerna börjar synkronisera med din iPod touch. Följande anmärkning visas när filerna är klar synkroniserar: ".. IPod sync komplett OK att koppla" Filerna har lagts till i din enhet och du kan nu koppla bort den.articles connexes