Sandraktheis.com

Hur till låsa upp en skärmlåset på en iPod Om du har glömt lösenordet

Hur till låsa upp en skärmlåset på en iPod Om du har glömt lösenordet
Skärmen låsfunktion på en iPod kan vara en välsignelse och en förbannelse. Funktionen gör ett bra jobb med att hålla obehöriga användare från att peta runt i dina filer, men om du glömmer lösenordet, det gör ett bra jobb med att hålla dig från att peta runt i dina filer också. Glömmer ett lösenord inte automatiskt en låst iPod till en värdelös bit av plast och kretsar, dock. Du har två alternativ; en är snabb och smärtfri, och om det inte fungerar, är den andra långsamma och våtservetter allt av din iPod ... men du kommer återta kontrollen över enheten i slutet.

Instruktioner


•  Synkronisera din iPod med dess primära dator genom att ansluta enheterna med den medföljande USB-kabeln och sedan öppna iTunes. De två synkronisera och iPod låser i vissa fall. Om du inte har tillgång till den primära datorn - den dator som du använde för att utföra den första installationen av iPod - måste du återställa din iPod till fabriksinställningarna.

•  Anslut din iPod till en dator som har iTunes installerat.

•  Öppna iTunes-programvaran.

•  Klicka på under "Enheter" i den vänstra panelen i iTunes noteringen för din iPod. Det kan ta en liten stund för programvaran för att registrera att enheten är ansluten, så ha tålamod om du inte ser det först.

•  Klicka på "Restore" i huvudfönstret i iTunes. Den första fasen av återställningen sker; du kan visa sina framsteg i iTunes. Efter den första fasen är klar, iTunes antingen instruerar dig att koppla din iPod och ladda batteriet eller ber dig att lämna den ansluten för att slutföra processen. Gör vad som efterfrågas.

•  Vänta som den andra etappen av återställningen sker. Den här gången är det förloppsindikator på iPod själv.

•  Utför installationsprocessen för din iPod efter den andra etappen är klar. Proceduren är densamma som den första gången du synkroniserade din iPod. När installationen är klar, hittar du iPods skärmlåset avaktiveras.

Tips och varningar


  • Apple varnar för att det är viktigt att lämna iPod och dator ansluten under den andra fasen av återställningen.