Sandraktheis.com

Hur synkronisera en BlackBerry på en Mac

Om du har en Mac-dator och en BlackBerry telefon, kan du finna det fördelaktigt att synkronisera dem tillsammans. När de synkroniseras tillsammans, kan du använda datorn för att organisera BlackBerry filer såsom musik, foton och kontakter. En annan bra funktion är att du kan dela filer direkt mellan de två enheterna. Den bästa delen om att ställa det här programmet upp är att den inte kräver någon speciell hårdvara eller sladdar eftersom allt är gjort med en trådlös anslutning.

Instruktioner


•  Öppna webbläsaren på datorn och skriv in http://na.blackberry.com/eng/services/desktop/desktop_mac.jsp. Då kommer du till hemsidan med den programvara som krävs för att syncincg en BlackBerry med en Mac.

•  Klicka på Download Now förbindelsen som ligger långt upp på sidan. Bekräfta att du vill hämta programvaran.

•  Installera programvaran när det hämtar. En uppsättning enkla instruktioner kommer att dyka upp på skärmen för att guida dig genom processen. Installationen bör inte ta mer än några minuter.

•  Se till att din BlackBerry är påslagen och kör programmet på din Mac. Följ instruktionerna på skärmen som guidar dig genom processen att inrätta programmet. När den är helt inställd, kommer datorn automatiskt att söka efter telefonen.

•  Bekräfta att du vill synkronisera på BlackBerry. Såvida du gör ändringar till programvaran, kommer datorn och BlackBerry alltid synkronisera automatiskt när de är nära varandra.