Hur att överföra kontakter från en Palm till en iPhone

Hur att överföra kontakter från en Palm till en iPhone
Efter att ha köpt en ny mobiltelefon, ibland det svåraste för sin ägare flyttar telefonnummer och kontakter mellan ett märke av smart telefon och en annan. Med många Palm-användare att uppgradera till iPhone, är en vanlig fråga här: Kan du överföra kontakter mellan Palm desktop programvara och iPhone-programvaran? Svaret är ja.

Instruktioner


Exportera kontakter från Palm Desktop


•  Starta Palm Desktop Software. Se till Palm telefon med önskade kontakter är ansluten till datorn via USB-kabel. Öppna Palm skrivbordsprogram; Detta kommer att synkronisera Palm operativsystem telefonen och Palm Desktop programvara, uppdatera alla kontakter till ström. Gå till Arkiv-menyn och välj export. Välj nu modulen kontakterna sparas under (oftast adresser) och välja format "V-kort", vilket är ett format som vanligen används för att utbyta namn, adress, e-postadress och telefonnummer kontaktinformation mellan elektroniska system, som mobiltelefoner.

•  Välj var filen ska sparas (oftast på skrivbordet) och se till att namnge filen något minnesvärt, till exempel "Kontakter". När detta är klart, klicka på knappen export. Detta bör skapa en ny fil på datorns skrivbord. Avsluta av Palm desktop; det inte längre behövs för att slutföra operationen.

•  När filen sparas på skrivbordet och Palm desktop programvara är stängd, starta adressboken ansökan. Välj "File" och sedan "Importera" och "V-kort" och välj filen som tidigare sparats på skrivbordet som kontakter. Adressboken kommer sedan importera alla kontakter som sparats i filen. Nu ansluter iPhone till datorn med en USB-kabel. Du måste ha en USB-iPhone-kontakt-kabel för att ansluta iPhone till datorn. När iPhone är ansluten till datorn, öppna iTunes och uppdatera telefonens adressbok via iTunes. Alla Palm-sparade kontakter kommer nu att vara tillgängligt på iPhone.articles connexes