Sandraktheis.com

Hur kan jag titta på TV Online?

År sedan, hade folk inte har många alternativ när det kom till tv. Du var tvungen att vara framför TV: n när ditt favoritprogram kom på; om du missat det, du var av lycka. Nuförtiden, det är allt förändrat. Internet i synnerhet har varit en gudagåva för dem som inte kunde vara hemma i tid för en given TV-show, så att de kan titta på en strömmande video eller ladda ner den direkt till sina datorer. Det är inte svårt att göra, förutsatt att du vet var du ska leta.

Överför


Nedladdningar brukar kosta en symbolisk avgift, men i gengäld får du en digital kopia av episoden att hålla. Du kan hitta dem på platser som iTunes, Amazon och TVFreeload; i vissa fall, dessa platser bär visar i HD också. Du köper dem på samma sätt som du köper en mp3: du ger webbplatsen med din kreditkortsinformation, PayPal-konto eller liknande betalningssätt och klicka sedan på showen som du vill se. Ditt konto kommer att debiteras, och du kommer att tillåtas att ladda showen.

De flesta nedladdningar ta några minuter, men HD-program kan ta längre tid än så (beroende på ditt modem hastighet). Dessutom iTunes och flera andra platser kan du prenumerera på en hel säsong på en gång, betala en upfront avgift i utbyte för nedladdning varje episod när den blir tillgänglig.

Nätverks webbplatser


TV nätverkens hemsidor gör ofta TV episoder tillgängliga efter att de luft. Platserna är lätta att komma ihåg (du behöver bara veta vilket nätverk showen är på), och de visar är vanligtvis tillgänglig inom 24 timmar efter sitt första framträdande. Få nätverkssajter betalt något för tjänsten, men episoden brukar streaming (vilket innebär att du kan normalt inte spara det), och du kan bli ombedd att titta på en kommersiell eller två innan showen. På den positiva sidan, de webbplatser placerar sällan reklamfilmer inom visa sig, så att du kan se den i sin helhet utan avbrott. Gå bara till nätverkets hemsida och hitta taggen märkt "Watch Episodes", "Streaming Episodes" eller liknande.

Andra platser


Ett stort antal webbplatser erbjuder online-tv-innehåll för konsumenterna. De omfattar sajter som Hulu, CastTV och MyEasyTV. Liksom nätverkssajter, de erbjuder oftast gratis streaming video, med reklamfilmer placerade i förväg för att hjälpa till att betala för tjänsten. De inte alltid erbjuda varje show --- nätverkssajter är oftast bättre för att --- men de har den fördelen att föreställningar från flera nätverk på samma plats. De fungerar på samma sätt nätverkssajter fungerar: sök deras databas för episoden du vill ha och klicka sedan på den och titta på när du kommer. De flesta av dessa platser är helt lagligt, och du kommer inte att bryta mot några lagar genom att använda deras tjänster.