Ställa en DVR till Visa Fjärr

Ställa en DVR till Visa Fjärr
En DVR eller digital videokamera, är en låda som ansluts till din TV. Med hjälp av sin inbyggda hårddisk och TV-mottagare kan pausa, spola tillbaka och spela in live-TV. Med ett par klick på en knapp på fjärrkontrollen kan du enkelt ställa in din DVR för att spela in alla program du inte kommer att vara hemma för att titta. Men om du inte är hemma och inser att du behöver spela in något, du är inte nödvändigtvis av lycka.

Instruktioner


•  Kontrollera om din DVR kan ställas in från en annan plats. I mitten av 2009, endast TiVo och Dish Network DVR boxar tillät användaren att ändra inställningarna från en annan plats, men fler företag förväntas anta denna förmåga.

•  Från din DVR tillverkarens webbsida väljer vilka program som du vill att din DVR för att spela in. Om du är en TiVo användar, peka din webbläsare till www.tivo.com och välj "My TiVo" -knappen. När du loggar in på ditt konto, berätta för din DVR för att spela in vad du vill; förändringarna kommer att programmeras in i din DVR box nästan omedelbart. När du loggar in, kommer programguiden för ditt område visas automatiskt. Helt enkelt hitta en show som du vill spela in, klicka på den och välj "Record" alternativet. För Dish Network användare, gå till webbsidan Dish Network. Genom att logga in på ditt konto kan du åstadkomma samma sak.

•  Programmera din DVR från din iPod Touch eller iPhone. TiVo och Dish Network DVR-användare kan ladda ner en iPod Touch eller iPhone applikation som gör det möjligt för dem att logga direkt i sina konton på tillverkarens hemsida och göra ändringar i programmen sina DVR boxar är inställda för att spela in.articles connexes