Sandraktheis.com

Hur man fixar den Mesh på en högtalare

Hur man fixar den Mesh på en högtalare
Tyg beläggningar för högtalare är reliker, i stort sett under 1970-talet. Tyget slet lätt vid nedslaget och lockade ludd och djurhår, nästan tigger om uppdatering. Fler moderna högtalare har en hårdare grill för nätet, men när du skadar metallnät, det bytas ut. Om du är förälskad i 1970 musik, du sannolikt har en skivspelare och högtalare med vintage tyg mesh. Om duken tårar, det finns sätt du kan reparera din gammaldags utrustning i stället för att behöva byta ut den.

Instruktioner


•  Ta frontramen från högtalaren. Detta kan innebära att bända med handen eller spackel, och det kan bara innebära att ta ut fyra skruvarna på sidan av enheten. Ta tyget mesh bort fronten. Oroa dig inte om du träffar häftklamrar; bara bända ut dem med din skruvmejsel.

•  Ta hela den gamla trasan av och lägg ner ovanpå någon ny duk. Den exakta mängden du behöver kommer att variera, beroende på ditt golv högtalare, men i allmänhet, en linjär gård, eller 36 inches, vid standardbredd på 67 inches kommer att täcka ett par högtalare. Rada upp båda dukar så att, om den gamla rivs, som inte kommer att påverka den nya duken alls. Använd krita linjer för att se till att de gamla och nya maskbitar står inför samma sätt

•  Skär den nya duken så att den är något större än området innanför krita på den gamla bit mesh. Sätt ny bit av mesh tyg på grillen. Vik den nya duken över ramen, och trimma bort överflödigt. Plocka ett hörn och vik den över ramen och häfta det på plats. Gör på samma sätt med det motsatta hörnet, och sedan de andra två.

•  Lägg häftklamrar runt kanten för att få eventuellt löst tyg i lämplig spänning. Också, manipulera nytt tyg textur så att mönstret av väv är så nära som möjligt till vad gamla talaren presenterade.