Strömknappen har fastnat på min Motorola Droid

När strömmen "\ knappen har fastnat på din Motorola Droid mobiltelefon, kan det hindra dig från att stänga av telefonen för att spara energi eller säkra telefonen. Knappen kan sluta fungera eller börja hålla sig på grund av en rad olika skäl, inklusive normal användning och skräp runt den.

Debris Check


Kontrollera området runt din "Power" -knappen på din Motorola Droid om det har fastnat. Du kan använda en mjuk trasa eller bomullstuss doppad i etylalkohol att rengöra synlig smuts. Försök inte att ta bort knapp eller använder överdrivna vätskor för att rengöra området. Du skulle kunna medföra att din mobil försäkring eller telefonens garanti genom att göra så. Efter rengöring av telefonen, försök att stänga av telefonen genom att använda strömbrytaren.

Normalt slitage


Vissa Droid mobiltelefonanvändare har rapporterat problem med strömknappen fastnar under en tidsperiod. Telefonens knappen förlorar sin fjäderverkan och så småningom kan fastna. I vissa fall kan knappen fungerar fortfarande, men kräver att du trycker på den flera gånger innan det kommer slå på eller av telefonen. När detta inträffar, dina alternativ för att reparera problemet är mycket begränsade. Vissa mobila reparationsverkstäder kan ersätta knappen mot en avgift.

Alternativa Val


Applikationer som nolock, Lås Telefon och skärma av FX fylla en liknande funktion som Droid strömbrytare. De är ett gångbart alternativ för användare som inte vill få en ersättning telefon eller betala för en reparation. Ansökningarna stänga av telefonens display tills dess aktiveras. Apparna är tillgängliga att ladda ner och installera direkt från Android Market. Några av de program kan du justera inställningarna för att avgöra vilka funktioner du vill fortsätta att fungera medan telefonen är låst och om du vill ha en skärmsläckare visas när den är aktiverad.

Utbyte Droid


Kontakta din operatör om Motorola Droid strömknapp problemet inte är löst. Om din telefon är täckt under garanti eller mobil försäkring, kan du besöka din leverantörens reparationscenter för att få en ersättare. Din leverantör kommer att testa telefonen för att avgöra om problemet med knappen är upplösningen. Om inte, kommer en ersättare att utfärdas. Beroende på om orsaken, om på grund av hårdvarufel eller missbruk, kan det eller inte kan vara en avgift för en ersättare.articles connexes