Sandraktheis.com

Hur man installerar en Bluetooth-adapter med en Wii Remote

Hur man installerar en Bluetooth-adapter med en Wii Remote
När Nintendo släppte sin Wii spelkonsol år 2006, var den Bluetooth-teknik som Wii fjärrkontroller används inte uppmärksammats av tillverkaren. Trots detta, hårdvara modders och andra datanörd började genast experimentera med enheterna, hitta alla typer av intressanta användningsområden för de trådlösa fjärrkontroller. De skapade allt från pekskärmar till digitala trumset med Wii Fjärrkontroller och några enkla datorprogram, varav de flesta var gratis för allmänheten. Innan du kan prova någon av dessa ut, måste du ansluta din Wii Remote till din dator.

Instruktioner


•  Slå på datorn och loggar in. Dubbelklicka på rundan "B" Bluetooth-ikonen längst ned till höger på datorskärmen.

•  Klicka på "File" och sedan "Lägg till ny Bluetooth-enhet" (beroende på din dator eller adapter, platsen eller etiketten på Lägg funktionen kan skilja.)

•  Tryck på "1" och "2" knappar på din Wii Remote samtidigt tills alla fyra blå lysdioder börjar blinka. (Alternativt kan du ta bort batteriluckan och tryck på den lilla röda parningsknappen.)

•  Dubbelklicka på den nya enheten i Bluetooth fönstret på din dator. (Det kanske inte märkas som en Nintendo Wii Remote.) Om du ombeds ange ett parningskod, försök "0000" eller "1234" Klicka på "OK."

Tips och varningar


  • Medan Wii Remote kommer att ansluta till din adapter med lite problem, det finns inte mycket du kan göra med det utan några specialkodade programvara. kolla in länken längst ner på denna sida för några häftiga projekt och applikationer för Wii Remote ingång på en dator.