Sandraktheis.com

Hur kan jag hämta musik från min dator till min iPhone?

Hur kan jag hämta musik från min dator till min iPhone?
För att ladda ner musik till din iPhone, starta iTunes på datorn och ansluta din iPhone med kabeln det medföljde. Välj sedan ett synkroniseringsmetod som passar den tid du har råd att spendera på att välja musik att kopiera över till din iPhone. Om du har gott om utrymme på enheten för hela ditt musikbibliotek, med alla medel hämta allt. Annars instruera iTunes till att synkronisera med särskilda spellistor eller ange enskilda spår. Du kan använda "Sync" -knappen eller helt enkelt dra och släppa val på din iPhone. I vilket fall, hämtar din musik till din iPhone via synkroniseringen är barmhärtigt okomplicerad.

Instruktioner


Spellistor


•  Välj din iPhone under Enheter i den vänstra rutan, och klicka sedan på "Musik" -fliken ovan huvudfönstret till höger.

•  Välj "Synkronisera musik" och bekräfta åtgärden om du uppmanas. Du kan sedan överföra all musik från iTunes-biblioteket genom att välja "Hela musikbiblioteket" kryssrutan alternativet, om du vill. Men om ditt musikbibliotek är omfattande och din iPhone lagringskapacitet begränsad, väljer "Markerade spellistor, artister, album och genrer" kryssrutan alternativet istället.

•  Markera kryssrutan alternativet bredvid varje spellista, artist, album och genre som du vill synkronisera. Du kan också välja "Fyll automatiskt ledigt utrymme med musik", om du vill.

•  Klicka på "Apply" i nedre högra hörnet på fönstret för att synkronisera din musik till din iPhone enligt dina inställningar.

Kolla Box Alternativ


•  Välj din iPhone under Enheter i den vänstra rutan, och klicka sedan på "Sammanfattning" fliken ovanför den högra rutan.

•  Markera kryssrutan alternativet "Synkronisera endast låtar och videor kontrolleras". Klicka sedan på "Apply" i nedre högra hörnet av iTunes-fönstret. Om synkroniserings börjar drar din iPhone reglaget till höger för att stoppa den.

•  Klicka på "Music" under Bibliotek i iTunes "vänstra fönstret. Alla låtar i din musiksamling visas, vissa utvalda, vilket indikeras av de bockar, och andra inte. Se till bara de låtar du vill överföra din iPhone väljs. Om du vill börja med ett oskrivet blad, avmarkera alla dina låtar samtidigt genom att trycka "Ctrl" och klicka på någon låtens kryssrutan. Omvänt, tryck "Ctrl" och klicka på någon kryssrutan igen för att välja alla dina låtar.

•  Välj din iPhone igen under Enheter i den vänstra rutan och "Summary" fliken ovanför den högra rutan. Klicka på "Sync" i nedre högra hörnet på fönstret för att överföra endast utvalda musiken din till din iPhone.

Dra och släpp


•  Välj din iPhone under Enheter i den vänstra rutan, och klicka sedan på "Sammanfattning" fliken ovanför den högra rutan.

•  Aktivera "Hantera musik manuellt och videor" kryssrutan alternativet. Klicka sedan på "Apply" i nedre högra hörnet av fönstret. Om synkroniserings börjar drar din iPhone reglaget till höger för att stoppa den.

•  Klicka på "Music" under Bibliotek i iTunes "vänstra rutan eller någon av de spellistor du skapat nedan. Välj bara de spår du vill överföra till din iPhone. Tryck på "Shift" och klicka på första och sista låtarna i ett block av önskade låtar som visas tillsammans, eller tryck på "Ctrl" och klicka låtar som är långt ifrån varandra på listan.

•  Klicka och dra din grupp av markerade låtar över till din iPhone ikon under Enheter i den vänstra rutan. Din valda musiken kommer att kopiera över till din iPhone automatiskt.

Tips och varningar


  • I "Musik" rutan, använder Kapacitetsfältet längst ned för att mäta hur mycket utrymme musik eller din valda hela biblioteket kommer att ta på din enhet. Baren svarar interaktivt på alla objekt som du klickar på.
  • För att spara utrymme på din iPhone, välj "Konvertera spår med högre bithastighet till 1 28 kbps AAC" kryssrutan alternativ på "Sammanfattning" -fliken.
  • Du kan synkronisera musikvideor och röstmemon till din iPhone med samma metoder.