Sandraktheis.com

Hur du ser på TV på Internet Online

Med denna enkla guide kommer du snart veta hur man titta på tv på internet på nätet. Du kommer att gå bort att kunna se dina favoritprogram på din dator.

Instruktioner


•  Innan du kan titta på TV på Internet måste du se till att du har tillgång till höghastighetsinternet. Höghastighetsinternet erbjuds i fyra former; kabel, DSL, trådlös eller satellit, kommer någon av de fyra formerna fungerar. En uppringd anslutning kommer att lämna dig frustrerad och besviken om du försöker använda den för att titta på tv på nätet. En uppringd anslutning kommer inte att spela en tv-show framgångsrikt utan frysning eller avbrott.

•  Andra sak du behöver göra är att hitta vad sändningsnätet showen du lust att titta tänds, om du inte redan vet. Exempel på sändarnät inkluderar ABC, FOX, och USA. Du kan använda en bok eller online TV-guide för att hitta vilken kanal showen erbjuds på. När du har hittat rätt sändningsnätet gå till deras hemsida. Väl på hemsidan lokalisera fliken video eller tv-show, det är antingen placerad till vänster på skärmen eller längst upp på skärmen.

•  När du har hittat den video eller tv-show fliken söka efter namnet på serien som du vill titta på. Alla stora shower kommer att finnas tillgängliga på nätet efter den ursprungliga luftdagen, på nät webbplats.

•  När du har hittat showen du lust att titta klicka på fliken visar. Gå sedan igenom episodlistan och välj episoden du lust att titta på. Innan episoden kommer att spela kommer du att bli ombedd att ladda ner en Windows Media Player om du inte redan har en på din dator. Exempel på dessa inkluderar QuickTime eller Realplayer.

•  När du har den nödvändiga programvaran kan du välja på play-knappen. Vänta tålmodigt som episoden startar inte omedelbart. Du måste titta på några sponsor reklamfilmer. Vanligtvis reklamfilmer som främjar sändningsnätet andra serien. Detta kommer inte att vara den sista kommersiella du kommer att titta, finns det oftast en eller två som du inte kan hoppa förbi som kommer att ske under den tid som showen. Räkna med att se dem när du vill se showen paus för kommersiellt om du tittar på det på tv.

Du är på god väg att titta på tv på internet på nätet.

Tips och varningar


  • Det finns också olika sätt att ta emot satellit-TV direkt på din dator som du även kan spela in.