Sandraktheis.com

Hur överföra en bok från iTouch till Kindle

Amazon Kindle är en enhet som du kan använda för att visa och läsa e-böcker som köpts via Amazons Kindle butik. Kindle erbjuder också en gratis e-bok läsaren ansökan för iPod Touch. Amazon erbjuder mer än 700.000 e-böcker i sin Kindle butik, inklusive bästsäljare och nya releaser, och det genomsnittliga priset för en Kindle e-bok är mindre än $ 10. Om du äger både en Kindle enhet och en iPod Touch, är det möjligt att överföra en köpt e-bok från iPod Touch till Kindle enhet.

Instruktioner


•  Öppna en webbläsare på datorn och gå till Amazons Kindle butik. Du kan hitta en länk till denna webbplats i avsnittet Resurser i denna artikel. Alternativt kan du använda din iPod Touch Safari-webbläsare och ett tillgängligt Wi-Fi-anslutning för att visa denna webbplats.

•  Klicka på "Hantera din Kindle" alternativet ligger nära toppen av Amazon Kindle webbplats direkt under kundvagn.

•  Ange e-postadress kopplad till ditt Amazon Kindle-konto och ditt lösenord. Klicka på den gula "Logga in med hjälp ut säker server" -knappen.

•  Rulla ner till botten av webbsidan och hitta avsnittet "Dina beställningar." Detta avsnitt visar en lista med alla Kindle e-böcker som du har köpt. Hitta e-boken som du vill överföra till din Kindle enhet. Använda rullgardinsmenyn till höger om bokens namn, välj sedan din Kindle enhet. Den e-bok kommer automatiskt att överföra till din Kindle enhet. Meddelandet "skickats" visas under rullgardinsmenyn.

•  Slå på din Kindle enhet. Den e-bok kommer automatiskt att ladda ner till din Kindle enhet.