Hur till Flash Tracfone Firmware

En TracFone är en typ av "förbetalda" mobiltelefon. Istället för att betala en viss summa pengar per månad för tjänsten behöver du inte gå in i ett tjänstekontrakt och istället betala i förskott för alla cell minuter du tänker använda. Den "firmware" är den programvara som driver din Tracfone och uppdatera denna firmware kan förbättra resultatet för din enhet och även lägga till nya funktioner.

Instruktioner


•  Leta efter en "Update" -funktionen i menyn för själva telefonen. Huruvida din Tracfone har en "Update" -funktionen kommer att bero på exakt vilken telefonmodell du äger. Om din telefon har denna funktion, kommer det normalt att vara i en "Inställningar" eller "Program" undermenyn i huvudmenyn som är på skärmen när du startar upp din enhet.

•  Hitta ditt "uppdateringsnummer." Tracfones på vissa nätverk behöver ringa ett telefonnummer för att ta emot programvara och firmware-uppdateringar på sin telefon. Telefonen använder sedan sin aktiva dataanslutning för att hämta och automatiskt installera dessa uppdateringar. Vissa leverantörer har bara en uppdatering nummer för alla telefonmodeller. Andra telefon tjänsteleverantörer, som Verizon eller AT & T, har olika koder som du kan ringa. Denna specifika numret kommer att listas i den manual som medföljde Tracfone.

•  Slå ditt uppdateringsnummer. Till exempel kan Alltel nätverk Tracfone kunder slå "* 228" (utan citattecken) precis som du skulle ringa ett vanligt telefonnummer och automatiskt få tillgängliga uppdateringar.articles connexes