Sandraktheis.com

Hur Jailbreak en iPod 2G

IPod Touch 2G, även om föråldrade, kan fortsätta att användas eftersom Apple ger löpande tillägg till operativsystemet. Jailbreaking en iPod Touch 2G möjliggör funktioner som ska läggas till 2G att Apple inte inkluderade i uppdateringarna. Förfarandet, medan tömning någon garanti som kan vara på plats, inte kräver nedladdning eller installera någon programvara - en online jailbreaking webbplats kan jailbreaka 2G med mycket lite användarassistans. 2G kan också återställas till sin före jailbreak tillstånd som helst.

Instruktioner


•  Anslut USB-kontakten i slutet av iPod-kabeln till en USB-port på en dator. Fäst den andra änden av iPod-kabeln till anslutningsplatsen längst ned på iPod Touch 2G.

•  Starta en webbläsare genom att välja den från "Start", "Alla program" popupmenyn om du använder en dator, eller genom att dubbelklicka på webbläsarens ikon inne i "" mappen Program använder en Mac.

•  Gå till en online jailbreaking webbplats, till exempel, den JailbreakMe webbplats. Klicka på "Start" -knappen på webbsidan. Klicka på "Ja" pop-up fönster för att bekräfta att du vill jailbreaka iPod Touch 2G.

•  Följ menykommandon som behövs medan online jailbreaking webbplats laddar ner och installerar filer på iPod Touch 2G. Klicka på "Reboot" -knappen i det bekräftelsefönster som visas på skärmen för att ange att jailbreaking är klar.

•  Avsluta webbläsaren. Högerklicka på ikonen för den iPod Touch 2G som är på skrivbordet och välj "Mata" från popupfönster om på en dator. Dra iPod Touch 2G symbolen till papperskorgen om det på en Mac. Ta bort iPod-kabeln från USB-porten på datorn och från anslutningsfacket på iPod Touch 2G.