Sandraktheis.com

Hur till låsa upp en Ericsson-W350A Phone

Hur till låsa upp en Ericsson-W350A Phone
Upplåsning Sony Ericsson W350A gör att du kan använda telefonen med någon bärare av ditt val. Det kommer också att hålla dig från att ådra roamingavgifter om du reser ut ur landet. Du kommer att behöva en upplåsningskod för att slutföra processen. Denna kod kan erhållas på två sätt. Du kan kontakta din nuvarande operatör för att få koden för gratis eller så kan du gå via en online låsa tjänst, som vanligtvis tar ut $ 10 till $ 20 för att skicka koden i ett mail.

Instruktioner


•  Ta ut batteriet ur din Sony Ericsson W350A. Under batteriet i facket blir ett klistermärke med IMEI-nummer för din telefon. Skriv ner detta antal som referens.

•  Ring din nuvarande leverantör och be om upplåsningskod. Leverantören behöver IMEI-numret för din telefon för att slå upp upplåsningskod. Skriv ner upplåsningskod. Om leverantören inte kan ge dig koden, fortsätter till nästa steg.

•  Få på Internet och navigera till webbplatsen för en online låsa tjänst. Ange i modellen, gör, IMEI-nummer och land för din telefon. Online låsa tjänst skickar upplåsningskoden i ett mail på ca 48 timmar.

•  Logga in på ditt e-postkonto och öppna e-post med din upplåsningskod. Skriv upplåsningskod ner som referens.

•  Ta ut SIM-kortet i telefonen och slår på telefonen. Tryck på vänster piltangent gång, tryck på "*" knappen två gånger och tryck på vänsterpilen igen. Telefonen kommer att visa "Anpassa med MNC2." Ange upplåsningskod och tryck "Enter". Telefonen kommer nu att låsas upp.