Sandraktheis.com

Hur Betyg GPS-enheter för bilar

Hur Betyg GPS-enheter för bilar
Köpa en ny GPS-system för din bil kan vara förvirrande om du inte har någon erfarenhet av tekniken. Men genom att lära de viktigaste faktorerna för att leta efter i en bil GPS-enhet, kan du göra ett välgrundat köp. Och rating betydelsen av viktiga funktioner bland dina blivande GPS-enheter gör att du kan hitta den enhet som bäst passar dina behov.

Instruktioner


•  Betyg ditt val av GPS-enheter med sina skärmstorlekar. De skärmstorlekar för GPS-enheter mäts diagonalt, som TV-apparater är. De två vanligaste storlekarna GPS skärm är standard 3,5 inches och wide-screen 4,3-tums format.

•  Jämför antalet POI (intressanta platser) medföljer varje blivande GPS-enhet. POI allt från rastplatser och parker till kyrkor och museer. Och ju fler POI medföljer GPS-systemet, desto mer sannolikt är det att du hittar den typ av tjänst eller plats som du behöver.

•  Jämför urvalet av kartor. Ju fler kartor som är förinstallerade, desto mer pengar du kan spara ner linjen på att köpa uppgraderingar. Och om du tror att du kan använda din GPS-enhet i ett annat land, kolla in de tillgängliga add-on kartorna som erbjuds på webbplatserna för varje GPS-tillverkare.

•  Rankad ditt val av GPS-enheter med sina röstalternativ. GPS-enheter som erbjuder röstmeddelanden kommer att berätta hur långt bort du är från nästa sväng eller avfart och när att göra svängen. Enheter som presenterar text till tal ta röstmeddelanden ett steg längre genom att tillkännage gatu och utgångsnamnen när du närmar dig dem. Röstaktiverad GPS-enheter kan du ropa ruttändringar till enheten eller uppmana den för information.

•  Jämför de extrafunktioner som erbjuds av var och en av dina potentiella GPS-enheter. Vägning värdet av funktioner som trafikuppdateringar live kan hjälpa dig att välja en alternativ rutt när trafiken blir för tungt på den aktuella rutten. Mediaspelare kan bidra till att fylla tråkiga stunder med filmer och musik. Och Bluetooth kan användas för att synkronisera din GPS-system och mobiltelefon för att ringa och ta emot telefonsamtal trådlöst.