Sandraktheis.com

Hur du uppdaterar en Nuvi 260

Garmin Nuvi 260 är en GPS-enhet som erbjuder turn-by-turn anvisningar, en poäng av intresse databas och reseverktyg såsom en mätning och valutaomvandlare. Ibland är uppdateringar släpps för den enhet som fixar vissa frågor eller lägga till ytterligare funktioner. I september 2010, är ​​den senaste uppdateringsversionen 2.5.4. Uppdateringen innehåller POI Loader, som tillåter inmatning av egna intressanta. Den lägger också en valfri funktion som meddelar föraren om hastighetsgränsen har överskridits. Uppdateringen kan laddas ner från Garmins hemsida, sedan installeras på Nuvi 260.

Instruktioner


•  Gå till garmin.com på din webbläsare och navigera till fliken "Produkter". Klicka på "On the Road" och sedan "Automotive" och sedan "Avvecklade."

•  Rulla ner och välj Nuvi 260. Klicka på "Software" och "Download". Godkänn villkoren och klicka på "Download". Spara filen på datorn och öppna den när nedladdningen är klar.

•  Anslut Nuvi 260 till datorn med en USB-kabel. När datorn känner igen enheten, börjar uppdateringsprocessen. Vänta tills uppdateringen är klar, koppla sedan bort Nuvi 260.