Sandraktheis.com

Hur man gör en stor röstbrevlåda hälsning

Hur man gör en stor röstbrevlåda hälsning
Röstbrevlåda kan anpassas för att matcha personligheten hos den person som äger telefonen. Genom att registrera ditt eget budskap, kan du göra din röst mail roligt, professionell eller något annat. Varnas dock att din röstbrevlåda kan höras av alla som ringer telefonen, så anser klokt innan de lämnar en rå eller olämpligt budskap. Det finns dock en stor variation av hälsningar som kan lämnas utan några tekniska kunskaper som behövs, så det är möjligt att vara kreativ.

Instruktioner


•  Välj den typ av hälsning du vill lämna. Detta är bäst anpassade till de typer av samtal som du får på din telefon. Om du får en hel del arbetssamtal, kan det vara bäst att välja en professionell typ telefonsvarare. Men om du har ett nummer som används för personliga samtal, då du kan välja en rolig hälsning.

•  Använd Internet för att få lite idéer för röstbrevlåda hälsningar. Webbplatser som "Creative röstmeddelanden" (se Resurser) har en mängd olika manus för röstmeddelanden.

•  Värva en vän att hjälpa dig att lämna din hälsning. Om du vill dölja din röst för komedi ändamål, sedan en vän kan lämna hälsning, kanske i utbyte mot att du gör samma på hans hälsning.

•  Skriv ner vad du vill säga i förväg. Vare sig för komedi eller allvarliga syften, de bästa röstpost hälsningar är kortfattade. För att säkerställa att du inte ströva, skriv ner vad du vill sa innan du lämnar meddelandet.

•  Spela din hälsning, följa stegen i telefonens röstbrevlåda. De flesta telefoner har ett alternativ för dig att lyssna till din hälsning innan den är inställd. Om inte, slå numret från en annan telefon och lyssna. Du kan spela så många gånger du vill. När du är nöjd, tryck "Spara" på telefonen och meddelandet ställas in.