Sandraktheis.com

Hur får man det bästa erbjudandet med Time Warner Cable i Los Angeles

Hur får man det bästa erbjudandet med Time Warner Cable i Los Angeles
Att få det bästa erbjudandet på Time Warner Cable i Los Angeles kan göras på flera sätt. Befintliga kunder kan dra nytta av kundlojalitet prissättning. Användare kan bunta tjänster att få en rabatt. Väntar på speciella kampanjer eller erbjudanden kan spara på kostnaderna. Tredjeparts återförsäljare kan också kunna erbjuda kunderna en bättre affär. Medan den officiella politiken kan säga att prissättningen är fast, finns en viss flexibilitet i prissättningen beroende på kundservice agent du når.

Instruktioner


•  Kontakta Time Warner Cable. Få information om prissättning planer och servicealternativ. Bestäm exakt vilka tjänster som behövs och hur mycket de kostar. Fråga om det finns några aktuella kampanjer eller erbjudanden eller om någon kommer upp.

Fråga om buntar. Buntar är rabatterbjudanden för kunder som köper mer än en Time Warner produkten. Buntar är utformade för att minska kostnaden per produkt. När all information om prissättningen har fastställts, inte köpa något. Denna information kommer att användas som ett grundpris för jämförelse.

•  Sök på nätet efter "Time Warner Cable" och "erbjudanden, rabatter, kampanjer, försäljning" och "Los Angeles". Detta bör få upp en lista med auktoriserade Time Warner Cable återförsäljare i Los Angeles. (För några av de stora återförsäljare, se referenser.)

Titta igenom de erbjudanden från olika företag och jämföra priser med dem som citeras av Time Warner Cable. Välj den bästa, oavsett om det är med Time Warner eller via en tredje part auktoriserad återförsäljare.

•  Ring Time Warner Cable säljavdelning och ta emot offerter från olika säljare. Fråga alltid vad som är det bästa. Var ihärdig i att få en affär eller har några avgifter vinkade, såsom första månaden är fri eller fri installation. Vissa säljare kan ha befogenhet att avstå arvoden och ge lägre citat.