Sandraktheis.com

Hur kan du säkerhetskopiera din Motorola RAZR2?

Din mobiltelefon är en stor del av ditt liv: din adressbok, din kalender, din underhållning, din kontakt med människor och dina anteckningar och filer. Det håller dig organiserad och det är viktigt att säkerhetskopiera och spara den information som du håller i telefonen. Utsikterna att spåra all denna information om förlorad kan ta dagar, men ägarna av Motorola Razr kan vara lugn när man överväger detta dilemma. Använda Motorola Phone Tools program som erbjuds genom Motorola leverantör, Razr ägare kan säkerhetskopiera sina cellulära filer till sin dator på bara några minuter.

Åtkomst Motorola Phone Tools


När du köper en Motorola mobil enhet, inklusive den populära Razr-modellen, är telefonen levereras med en USB-kabel i rutan för anslutning till din dator. Slå på telefonen, lämna det på hemsidan och startar datorn. Anslut Razr till datorn med Motorola USB-kabel och låta några sekunder för anslutningen att slutföra. Motorola Phone Tools program bör starta på skrivbordet inom en minut.

Åtkomst telefonens data


Du kommer ursprungligen ställas inför de blå Motorola Phone Tools välkomstskärmen. Leta reda på "Personuppgifter" menyn till vänster på skärmen och klicka på "Backup / Restore" fliken i denna meny. Från denna meny, klicka på "Backup" och på nästa skärm använder datorns tangentbord för att ange ett namn för säkerhetskopian av telefonen, till exempel: "Razr Backup, 15 juni" När du har angett ett namn som du kommer tillbaka till din "Personuppgifter" menyn, där du sedan kan välja vilken information från din telefon som du kommer att säkerhetskopiera till din nya filen.

Säkerhetskopiera Razr


När du har valt de objekt att lagra i din fil, klicka på "Backup" och "OK" för att slutföra processen och dina filer kommer att sparas. Klicka på den mapp i biblioteket för att se till att dina filer säkerhetskopieras, och avsluta Motorola Phone Tools. Nu kan du synkronisera telefonen med nya uppdateringar och kommer inte oroa dig för att förlora dina data. Du är också omfattas nu om du förlorar eller bryta en telefon, och måste ladda upp information till en ny Razr.