Sandraktheis.com

Hur lång tid tar det för batterier att bryta ner?

Hur lång tid tar det för batterier att bryta ner?
Innan du kastar en uppsättning batterier i soporna, överväga konsekvenser dina handlingar kan ha för planeten. En enda batteri tar århundraden att bryta ner och även då, kan innehålla material som aldrig helt sönderfaller. Felaktig kassering av batterier kan leda till skador deponering och förorenade vattentäkter. Genom att förstå hur dina gamla batterier påverkar miljön, kan du välja hälsosam sätt att bli av gamla batterier samtidigt skydda jorden från skadliga material och kemikalier.

Batteriförbrukning


Naturvårdsverket konstaterar att amerikaner köper nästan tre miljarder torrbatterier varje år. Dessa batterier ström små elektronik, telefoner, datorer och andra enheter som du använder dagligen. 99 miljoner wet-cellsbatterier för bilar och bilindustrin tillverkas även på årsbasis. Batterierna är i själva verket återvinningsbara och det återvunna materialet från återvinningsprocessen kan användas för att göra nya batterier, därför hålla miljarder batterier utom deponier varje år.

Batteri Nedbrytning


Tidsspannet för nedbrytningen av ett batteri är komplicerad eftersom ett batteri innehåller två typer av material; de yttre plast- och metallkomponenterna och de inre kemikalier. North Dakota State University uppskattar att de yttre material av batteri tar ungefär 100 år att bryta ner, men de kemikalier som batteriet har en obestämd tidslinje, vilket innebär att de aldrig helt sönderdelas. Medan de flesta batterier hamnar i en deponi, förmultna kemikalier få allvarliga konsekvenser för vattenkällor.

Korrekt Avfallshantering


När din kamera, telefon, radio eller ficklampa batterier är döda, är det bästa tillvägagångssättet för att hitta ett batteri återvinningsanläggning. Eftersom batteriåtervinningsanläggningar är ofta endast i särskilda områden, olika elektroniska butiker erbjuder ofta avlämningsplatser centra där man kan ta med din döda batterier för kredit eller utbyte och batterierna är sedan transporteras till en återvinningsanläggning.

Laddningsbara batterier


Om du verkligen vill göra en miljö skillnad, minska mängden batterier som hamnar kastas in i deponier helt och hållet. Det bästa sättet att hjälpa uppbyggnaden av batteriavfall är att aktivt välja uppladdningsbara batterier för dina elektroniska apparater. Laddningsbara batterier är oftast dyrare än engångs sorten, men de kan spara pengar på lång sikt och samtidigt hjälpa undvika långa nedbrytningstider i deponier över hela landet.