Sandraktheis.com

Hur man installerar en Flip Down TV

Små flip-down TV-apparater kan installeras i hemmet eller bilen. Dock är varje uppsättning som utformats speciellt för det ena eller det andra, så se till att du får rätt typ. Ett hem TV är vanligtvis monterad under ett köksskåp eller något liknande, medan en bil TV är monterad i taket. Båda har sina egna metoder för installation, men att installera en bil TV är svårare - professionell installation kan vara bäst i det här fallet.

Instruktioner


Hem


•  Borra hål i din skåpets nedersta hyllan för TV bultar, med hjälp av rätt storlek borr som matchar bultarna. Om du behöver en guide för var att borra, peta hål i ett papper över monterings s hålen är och placera det papper på hyllan.

•  Sätt monteringsbultarna i hålen i hyllan. Bulthuvudena bör vara i toppen av hålen med de gängade ändarna sticker ut i botten.

•  Håll TV: n under hyllan så det ställer upp med bultarna - du kan behöva en annan person att göra detta - och dra åt bultarna i sina monteringshål tills TV är säker på hyllan. Använd en hand skruvmejsel på bultarna för att undvika att dra åt dem för mycket och eventuellt skada mount inre komponenter.

•  Anslut TV: ns nätsladd och alla andra kabelns du vill fästa, som din kabel / satellit-TV-anslutning. Några kommer också med AM / FM radioantenner. Om du vill behålla några kablar ur vägen, borra andra hål i skåpet så att du kan dra kablarna genom dem och förvara dem inne.

Bil


•  Se till att din fordonets tak har en metallplåt fast på sänggavel, och ål klädseln för det. Om en sådan plåt finns, kan du påbörja installationen; du måste installera en plåt om det inte finns någon.

•  Installera ett ark i sänggavel genom att dra bort möbeltyg och sätta in ett trä, plast eller plåt under tyget. Du kan behöva skära tyget först med en kniv eller använda ett lim remover spray. Fäst tyget till arket med spraylim.

•  Montera TV: n på gaveln med de medföljande skruvarna på dess fäste. Dessa skruvar kan redan vara inbyggd i berget. Var noga med att följa kit instruktioner för exakt hur man montera skruvarna.

•  Route TV: ns ledningar mot framsidan av fordonet, eventuellt längs taket, genom dörren trim, under sätet och genom ett hål i brandväggen. I de flesta fall måste du ansluta den röda ledningen till startkabelstam, den gula ledningen under batteriet pluspol och den svarta under en skruv eller annan metall marken på chassit.