Sandraktheis.com

Vad är en tvåvägshögtalare Phone?

Vad är en tvåvägshögtalare Phone?
Telefoner finns i alla former och storlekar, och från trådbunden till trådlös, på grund av nuvarande tekniska framsteg. Tvåvägs högtalartelefon är användbara för att skapa ett samtal mellan två personer utan en enhet pressas mot örat.

Funktion


En tvåvägshögtalare telefonprojekt ljudet av en talares röst hela ett rum, snarare än bara att höras när lyssnaren ligger nära en hörlur. Detta gör det möjligt för partiet på tvåvägs telefon för att få händerna fria för andra aktiviteter medan hon samtalar.

Typer


Två typer av två-vägs-telefoner finns tillgängliga, inklusive Half-Duplex och full duplex. För en halv duplex, talar en person medan den andra lyssnar, men om lyssnaren vill avbryta talaren, kommer högtalaren inte höra lyssnaren tills talaren slutar tala talande. I huvudsak är det som om lyssnaren är avstängt under hela högtalarens konversationen delen. I full duplex, kan både människor talar samtidigt och höra varandra när som helst.

Fördel


En fördel med ett tvåvägs högtalartelefon uppstår när en person är parkerad. Den personen behöver inte hålla telefonen tryckt mot örat hela tiden; med en tvåvägs högtalartelefon, kan han gå omkring i rummet fritt tills den andra parten plockar upp samtalet.