Sandraktheis.com

Toshiba 36A40 Specifikation

Toshiba 36A40 Specifikation
Toshiba 36A40 TV först började produktionen 1999. Det är inte längre i produktion, och inte heller är det fortfarande stöds av Toshiba. Men när den var ny, presenterade den up-to-date teknik. Det är en större arbetsföra tv, till skillnad från de smala platt-tv som blev populär i årtionde efter dess release, men även av 2010, har det inte blivit så föråldrade att det inte längre fungerar.

Exteriör


Toshiba 36A40 har en 36-tums skärm, mätt diagonalt med en 4: 3-bild bildformat och CRT-teknik. Den använder en SAP / MTS stereo med två högtalare. Den väger cirka 158 pounds. Dess dimensioner är 25.8 x 34.6 x 30.5 inches. En universalfjärrkontroll levereras som standard med tv.

Interiör


I TV använder en 3-line digitalt kamfilter för att förbättra bildupplösning. En Invar skuggmask hjälper till att skapa en ännu skarpare bild. Du hittar även en kontrollfärgtemperaturen och en V-chip föräldrakontroll, tillgänglig från TV-menyn.

Portar och knappar


På framsidan av tv, hittar du meny, TV / video och power-knapparna. Volym och kanalknapparna är också belägna på TV: s framsida. Flera portar på baksidan, exempelvis en S-videoport, en antennport och två färgflöde ingångsportar, plus två uppsättningar av "i" hamnar för att fästa DVD-spelare eller andra liknande anordningar, och en "out" port. Nätsladden är också fäst på baksidan av tv-apparaten.