Sandraktheis.com

Hur du fyller Applications på en iTouch

IPod Touch fungerar som en fickformat dator. Medan tidigare iPod-modeller i huvudsak inriktad på musik och video, låter iTouch dig att ladda kompatibla program, så kallade "appar", tillgänglig på Apples App Store. Beroende på dina personliga behov och önskningar, kan du ladda din iTouch med valfri kombination av spel, personliga arrangörer, e-böcker, produktivitetsverktyg, musikprogram och mer. Vissa program kostar pengar, men andra är gratis.

Instruktioner


•  Öppna iTunes. Som du gick igenom din första iTouch installationsprocessen, bör du ha installeras automatiskt Apples iTunes och skapa ett Apple-ID om du inte redan har iTunes installerat. Klicka på din "Start" -menyn och välj iTunes, om du använder Windows, eller välj iTunes från kajen på skrivbordet om du använder Mac OS X.

•  Hämta program med iTunes. Klicka på "iTunes Store" i iTunes, klicka på "Apps" -fliken och bläddra i skiss program på skärmen. Välj app titlar och kategorier för att gå vidare till deras motsvarande sidor, eller söka efter specifika appar med hjälp av "Sök" bar i det övre högra hörnet. Klicka på knappen priset på alla program för att ladda ner appen. För fria program, kommer knappen priset läsa "Free".

•  Anslut din iPod Touch USB-kabel till din iTouch, sedan till datorns USB-port. Den breda kontakten skär in i din iTouch och de tunna anslutnings skär in i din dator via USB. När du ansluter, kommer din iPod Touch visas i den vänstra kolumnen i din iTunes-fönstret som en tillgänglig enhet.

•  Klicka på iPod-symbolen och klicka på "Apps" fliken som visas längst upp i iTunes-fönstret. Därifrån kommer du att se en lista över dina nedladdade program, med en kryssruta bredvid varje.

•  Markera rutan som läser "Sync Apps" och kontrollera alla de program som du vill överföra till din iTouch. Som standard bör alla apps har en bock redan visas bredvid dem, men du kan avmarkera alla program som du inte vill överföra.

•  Klicka på "Apply" i det nedre högra hörnet. Alla dina kontrolleras applikationer kommer att överföra till din iTouch, när synkroniserings klar kan du säkert koppla USB-kabeln och komma åt dina program från din iTouch skärmen.

Tips och varningar


  • Om du har tillgång till en signal Wi-Fi (trådlöst internet), kan du ladda ner appar som använder iTouch själv. Tryck "App Store" på huvudmenyn och navigera programmen på din skärm. Hämta en app precis som när du använder iTunes på datorn.