Sandraktheis.com

Min iPhone fastnar på No Service

Min iPhone fastnar på No Service
Apple iPhone visar en "No Service" felmeddelande när enheten har svårt informationsbehandling från dess SIM-kort. Om din iPhone börjar plötsligt visar detta felmeddelande, kunde flera potentiella problem vara att skylla. Felsöka "No Service" fel innan du tar iPhone till Apple eller AT & T för reparationer.

Instruktioner


•  Gå flera meter bort och se om "No Service" försvinner. Om det visar sig bara i ett visst geografiskt område, har du upptäckt en cellulär död fläck, som inte har någonting att göra med din enhet.

•  Håll ner iPhone "Home" och "Lock" knapparna tills Apple-logotypen visas på dess skärm. Vänta tills enheten att starta om och se om det "No Service" felmeddelandet finns kvar.

•  Sätt ett utvikt gem i hålet bredvid SIM-kort facket, som sitter på toppen av iPhone 3G och iPhone 3Gs, och på höger sida av iPhone 4. Tryck försiktigt tills facket hoppar ut och ta ut SIM-kortet . Blås försiktigt på SIM-kortet för att ta bort eventuellt skräp, sedan åter sätta i SIM-kortet med framsidan nedåt och ersätta de facket. Vänta på "No Service" felmeddelandet att försvinna.

•  Knacka iPhone knappen "Inställningar", sedan på "Allmänt" och "Reset". Tryck på den röda "Återställ nätverksinställningar" för att återställa iPhone nätverk. Återställa inställningar för iPhone nätverks rensar ut sitt minne, vilket tar bort alla enhetsrelaterade fel som kan orsaka ett SIM läsfel.

•  Kontakta AT & T om du bestämmer din iPhone inte är orsaken till felet. Fråga om ett nytt SIM-kort, som en skadad eller defekt SIM-kort är den mest sannolika orsaken till denna punkt.

Tips och varningar


  • Om du sätter in ett icke-AT & T SIM-kortet i en iPhone du köpt från AT & T, det finns något godkänt sätt att göra det "No Service" felmeddelande försvinner. Även om det är möjligt att "låsa upp" iPhone för att använda med någon transportör SIM-kort, gör det ogiltig sin Apple-garantin och kränker AT & T: s "villkor."