Sandraktheis.com

Hur du uppdaterar din Windows Mobile-telefon till 6,5

Windows Mobile 6.5 tillför ett antal funktioner till Microsofts mobila operativsystem. Uppdateringen innehåller en ny version av Internet Explorer, ett nytt användargränssnitt, bättre stöd pekskärm och tillgång till Windows Marketplace, en webbutik som säljer mobiltelefoner applikationer. Du kan uppgradera din Windows Mobile-telefon till version 6.5, om det inbyggt stöd för Windows Mobile 6.0 eller 6.1 och tillverkaren erbjuder en uppdatering 6.5. Telefoner som använder Windows Mobile 5.0 och tidigare stöder inte 6,5 uppgraderingen.

Instruktioner


•  Hämta Windows Mobile 6.5 uppdatering installationsprogrammet från mobiltelefontillverkarens webbplats. Om en uppgradering inte är tillgänglig, telefonen troligen stöder inte Windows Mobile 6.5.

•  Hämta Microsoft ActiveSync från Microsofts webbplats. Detta program kan du säkerhetskopiera data som lagras på din Windows Mobile-telefon. Installera Microsoft ActiveSync med standardinställningarna.

•  Slå på telefonen. Klicka på "Start", "Inställningar", "Anslutningar" och sedan "USB." Ändra USB inställningen till "ActiveSync" och välj "Klar."

•  Anslut ena änden av USB-kabeln till telefonen och den andra till baksidan av datorn. Klicka på knappen Windows "Start" på datorn och välj "ActiveSync" från "Alla program" listan. Välj datalagret på telefonen som du vill säkerhetskopiera. Klicka på "Sync" för att kopiera data till din dator. Koppla bort telefonen från datorn när säkerhetskopieringen är klar.

•  Dubbelklicka på Windows Mobile 6.5 Uppdatering installationsprogram som du tidigare laddat ner. Klicka på "Nästa" för att navigera förbi introduktionen skärmen. Läs och acceptera licensavtalet och klicka sedan på "Nästa". Läs "Vad du behöver veta innan du fortsätter" budskap, och sedan kontrollera "Jag förstår instruktionerna som anges ovan."

•  Stäng av telefonen och ta ut SIM-kortet. Anslut ena änden av USB-kabeln till datorn och den andra i telefonen. Slå på telefonen. Klicka på "Nästa" i uppgraderingsprogrammet. Klicka på "Start" för att börja uppgraderingen. Klicka på "Nästa" när rapporterna uppdateringsprogrammet "Flash LOCK Framgång!"

•  Klicka på "Finish" för att stänga uppgraderingsinstallationsprogrammet. Telefonen kommer automatiskt att starta om och ladda Windows Mobile 6.5. Sätt i SIM-kortet och använda Active Sync för att återställa dina data.

Tips och varningar


  • Ladda telefonens batteri innan uppgraderingen.
  • Koppla inte bort USB-kabeln under uppgraderingsprocessen.