Sandraktheis.com

Hur man tar bort Glasfiber bedsides på en Chevy

Äldre Chevrolet Stepside pickuper är utrustade med glasfiber bedsides. Om dessa bedsides sönder eller spricka från en olycka, måste de bytas ut mot nya. För att göra det, du måste först ta bort de gamla glasfiber bedsides från lastbilen, vilket innebär att man tar sängen bort av lastbilen, sedan får de bedsides bort genom att borra ut punktsvetsar längs bedsides.

Instruktioner


•  Öppna bakluckan på lastbilen. Dra upp remmarna på sidorna av bakluckan för att ta bort dem från annat. Luta bakluckan i 45 graders vinkel från vertikal och dra sedan passagerarsidan av bakluckan ur gångjärnen i hörnet av sängen. Skjut bort det andra gångjärnet. Ta bakluckan bort från trucken.

•  Skruva bakljusen från bedsides med Phillips-skruvmejsel. Koppla ledningarna på bakljusen och tryck sedan ledningarna ner genom bakljus ficka i säng och ner till marken. Öppna gasen dörren och skruva isär gas påfyllningsröret från säng med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag.

•  Unbolt bädden från ramen av trucken med halv-tums spärr, förlängning och Hylsnyckelsats. Setup metall bockar så att de är bakom sängen av lastbilen, och placeras så att du kan ställa in sängen på läktaren. Sätt dina assistenter runt sängen av lastbilen. Har alla lyft sängen upp bort av ramen, sedan bära den till de bockar och ställa sängen på bockar.

•  Lokalisera punktsvetsama på insidan av bakluckan sömmen, toppen av bädden läppen och sängkanten som sitter bredvid hytten. Dessa är små cirklar som anger där sängen är smält till stålstruktur hytten. Lyft sängen upp och stänga av sängen. Upprepa detta steg för den andra sängen om det behövs.

•  Borra ut alla punktsvetsar längs omkretsen av sängen med borr och spotsvets saxen. Unbolt säng stöder från botten av bedsides med 3/8-tums harskramla och ingångar.