Hur man kan stoppa Ozmail Text på Verizon

Hur man kan stoppa Ozmail Text på Verizon
Många Verizon användare är frustrerade och irriterade att de håller emot SMS som kommer från en tjänst som kallas Ozmail. Meddelandena inte säga något, men de kör upp dina avgifter. Att få dem att sluta verkar omöjligt. Om du tittar på Internet, hittar du många förslag på var till text en "STOPP" budskap, men de fungerar inte. Det beror Ozmail är inte spam. Det är en funktion som byggdes av din operatör för att möjliggöra SMS-varningar för nya e-post skickas till din telefon med en tredje part e-postleverantör. Om du valde ut av mobil e-post på din Verizon telefon och istället, till exempel använda Yahoo mobil post, du kan ha automatiskt inskriven i ett SMS-signal program från Yahoo som kommer att använda Ozmail att meddela dig om nya meddelanden. Du kan avin anmäla lätt. Om du ställer in en länk via Verizon gateway för SMS-varningar, kan du också avaktivera larmet med lätthet.

Instruktioner


•  Gå till startsidan för e-posttjänsten du använder. Klicka på "Konto" eller "Inställningar" från menyn.

•  Klicka på "Meddelanden". Om du använder en e-tjänst som inte har denna möjlighet, som Gmail, gå direkt till steg 4.

•  Avmarkera rutan för "SMS-meddelanden." Detta kommer att stoppa din online-program från att skicka textmeddelanden meddelanden om ny e-post.

•  Om du använder Gmail, klicka på "Inställningar" och sedan "Filter" och ta bort filtret som du gjorde med en länk e-till-SMS du skapat genom Verizon gateway. Texting "STOPP" till gateway kommer inte inaktivera kommandot.

Tips och varningar


  • Läs alla skärmar noggrant för någon tjänst som du registrerar dig för på Internet; många av dem automatiskt att välja SMS-meddelanden och du måste manuellt stänga det alternativet.
  • Registrera en tvist av avgifter omedelbart med din mobiltelefon transportören om du har som får (och har belastats för) eventuella texter från Ozmail och du inte välja "SMS" alternativet.


articles connexes