Sandraktheis.com

Hur får man en deposition Tillbaka Från Verizon Wireless

Hur får man en deposition Tillbaka Från Verizon Wireless
Liksom de flesta mobiloperatörer kontrollerar Verizon Wireless kredit värdering av den som ansöker om ett trådlöst serviceavtal. Om din personliga kredit värdering doesnâ € ™ t möta Verizonâ € ™ s krav, kommer de att be dig om en deposition för att säkra kontot. Den deposition beloppet varierar, beroende på din kredit värdering. Verizon Wireless kunder är berättigade till sina insättningar säkerhets tillbaka efter ett år av god betalningshistorik.

Instruktioner


•  Betala din Verizon Wireless faktura i tid utan avbrott tjänster eller betalningsåterför för ett år.

•  Ring support Verizon Wireless kunden att begära återlämnande av din deposition efter årsdagen av din första faktureringsdatum. Det finns ingen pappersarbete att fylla i. Den kundtjänst kommer att göra en notering i ditt konto och ger dig ett ungefärligt datum för kontrollen ska skickas ut.

•  Fortsätt att betala din faktura i tid utan avbrott för att ta emot en deposition check. Annars din insättning kommer att krediteras till ditt utestående saldo först och du kommer bara att få en check för resten.

Tips och varningar


  • Om du behöver din deposition tillbaka tidigare än ett år, kan du begära en artighet umbäranden acceleration av din insättning återbetalning. Detta är tänkt att hjälpa Verizon kunder som upplever ekonomiska svårigheter under det första avtalsåret. Verizon inte offentligt publicerar sina riktlinjer för detta undantag, men en kundtjänst handledare kommer att utvärdera situationen och fatta ett beslut