Sandraktheis.com

Hur får man det bästa erbjudandet på en ny Jeep

Hur får man det bästa erbjudandet på en ny Jeep
Få saker är mer givande än att få en hel del på ett nytt fordon. Enligt University of California Berkeley International Office, forska eller bli utbildas om allt som krävs för att köpa en bil kommer att hjälpa dig att spara mycket pengar. Att få det bästa erbjudandet på en ny Jeep är möjlig tack vare de många rabatter och rabatter som erbjuds av Jeep återförsäljare.

Instruktioner


•  Shoppa runt på olika Jeep återförsäljarna jämföra priser. Låt varje återförsäljare vet att du kollar flera Jeep återförsäljarna, eftersom de kan erbjuda dig ett ännu lägre pris, om de vet att de har konkurrens från konkurrerande återförsäljare. Ta med en vän eller familjemedlem längs vem kunnig om utvärdering och köpa jeepar.

•  Ställ en strikt budget på vad du är villig att spendera. Om ett återförsäljaravtal inte är villig att möta din budget, gå iväg och prova en annan jeep återförsäljaravtal.

•  Förhandla med säljaren och erbjuda ett lägre pris för Jeep. Enligt Philip Reed i Wartburg College Studentliv och Pathways Center, när det handlar om standard säljare, han eller hon kommer alltid att försöka starta förhandlingarna vid ett högt pris med förväntningen att förhandlas ned.

•  Fråga efter speciella rabatter eller rabatter. Många Jeep återförsäljarna erbjuder särskilda incitament, kundkontantbidrag, låga finansieringsalternativ och rabatter på allvarliga kunder. Kontrollera med återförsäljaravtalet på plats och online på officiella Jeep och Chrysler webbplatser för att avgöra vilka rabatter och incitament för närvarande erbjuds.

•  Betala hela kostnaden för Jeep förskott kontant. Enligt University of California Berkeley International Office, kan du ofta få det bästa priset för ett nytt fordon genom att erbjuda att betala hela beloppet i "cash", bankväxel eller resecheckar.

•  Lease jeep om du inte kan betala i förskott för fordonet. Leasing hjälper lägre månadsbetalning och kan spara en individuell pengar på skatter.

Tips och varningar


  • Om du väntar tills det följande året eller när återförsäljaravtalet häver nästa års nya Jeep fordon (vanligen mellan månaderna juli och oktober), kan du få en bättre affär på en ny Jeep. Priserna sänks för att bli av den gamla modellen nya jeepar så snabbt som möjligt så att göra plats för de nya modell Jeepar.
  • Du kan hitta rabatter eller incitament nätet att många återförsäljarna inte erbjuder såvida det inte begärs.
  • Om du inte kan betala hela kostnaden för Jeep upfront, forskning och jämföra de många olika metoder för att finansiera fordonet förväg.
  • Var medveten om att priset på Jeep kommer att öka beroende på den specifika modell, färg och alternativ som du väljer att ha lagt till fordonet.
  • Du kan välja att sänka priset på den nya Jeep genom handel i din gamla bil till Jeep återförsäljaravtal. Kontrollera med Jeep återförsäljaranläggning i förväg för att se om handel i din förra bil är ett alternativ.
  • Fråga alltid återförsäljaravtalet för sin lägsta möjliga pris erbjudande för en Jeep.
  • Jämför alltid priser med andra Jeep återförsäljarna innan du hoppar in och köpa den första Jeep du ser, eftersom priserna varierar ofta mellan olika Jeep återförsäljare.