Typer av Subwoofer kablar

Typer av Subwoofer kablar
En subwoofer kabel används för att ansluta en stereoförstärkare till en subwoofer. En subwoofer är en högtalare som är tillägnad basfrekvenser ofta används i stereo surroundljud. Subwoofer kablar innehåller kopparledare som sänder extremt låga frekvenser som vanligtvis förknippas med orkestrar och filmmusik. Oönskat brus och störningar är skyddad av sköldar inuti kablarna. Det finns tre typer av subwoofer kabel och olika företag försörjnings versioner av varje.

Oval Subwoofer Kablar


Oval subwoofer ledningar minskar lågfrekvent brus genom användning av en liten ögla mellan returen och ledaren. Ett exempel på en oval subwoofer kabel är Monster Standard THX-certifierad kabel. Detta har 24 k guldkontakter för optimal signalöverföring och har färgkodade ändarna för att undvika förvirring när du ansluter en förstärkare till en subwoofer. Effekt hantering av högtalarkabeln signalen förstärks, vilket resulterar i bättre återgivning av en film soundtrack när du spelar en DVD. En livstidsgaranti ingår.

Ihåliga ovala Subwoofer Kablar


Ihåliga ovala subwoofer kablar innehåller en ihålig oval geometri och som sådan ger extremt låga basfrekvenser. Dessa kablar är idealiska för användning med en subwoofer som monteras på vägg. Ett exempel på en ihåliga ovala subwoofer kabel är Högkvalitets 50 ft från Kabel Partihandel skapas med kopparledare, som maximerar bandbredd, ökar signal klarhet. Kabeln har gas-injicerade skum, vilket ökar signalstyrkan. En livstidsgaranti ingår.

En annan Hollow Oval Subwoofer Kabel


Ett annat exempel på en ihålig oval subwooferkabeln är monster MB300 SW-12. Denna kabel har en stram låg slut på grund av dess förseglade kärnledare. Kabeln har dubbla skärm att förhindra yttre inblandning eller vitt brus. Ledarna är balanserade för att öka ljud dynamik och klarhet. Som med alla Monster produkter kabeln innehåller en livstidsgaranti.

Sidewinder Subwoofer Kablar


En sidewinder subwoofer kabel använder samma kontakt för sin mark och positiva anslutningar. En extremt exakt och klart ljud överförs på grund av de fasta centrumledare omgivna av folie sköldar. Ett exempel på en sidewinder subwooferkabeln är Acoustic Research AP053 kabel. Detta har guldpläterade RCA-kontakter och en balanserad linje konstruktion, vilket skapar ett rikt ljudkvalitet som täcker ett brett frekvensspektrum. De kontakter ger en brusfri signal, som skickas hela kabeln. Syrefri koppartråd används för att förbättra ljudkvaliteten och kabeln är skärmad med Mylar folie för brusreducering. Kabeln kommer med en begränsad garanti.articles connexes