Sandraktheis.com

Hur man byter en Jeep Vindruta

Hur man byter en Jeep Vindruta
Underhålla tillstånd av vindrutan på din Jeep är avgörande för att säkerställa god sikt vid körning. Om vindrutan skadas bör du se att reparera eller ersätta skölden omedelbart. Du kan hitta en ersättare vindrutan på din lokala auto butik. Proceduren är ganska enkel och kan fyllas i ditt garage.

Instruktioner


•  Ta vingspeglar, med hjälp av en skruvmejsel för att lossa säkerhetsskruvarna. Skjut spegeln och dess hölje utanför basen och lossa vindrutetorkarna genom att dra dem från sina gångjärn.

•  Ta bort gummitätningen från hela vindrutan. Använd en vass kniv för att skära bort det. Skjut vindrutan ut inifrån Jeep. Har någon till hands för att hjälpa till att ta bort vindrutan och hindra det från att bryta.

•  Placera den tunga delen av den nya packningen i botten av den nya vindrutan och sidan med skåran på den sida av vindrutan.

•  Rub vaselin på den nya vindrutan och placera det försiktigt på fordonets front. Låt någon trycka på vindrutan mot gummitätningar från utanför bilen.

•  Håll vindrutan på plats så att det tätande säkert kan täta mot fordonet. Rengör eventuellt skräp eller glas inifrån fordonet för att förhindra den från att komma in i värmeventilerna.