Sandraktheis.com

Vad behöver du för att plocka upp lokala TV-kanaler Endast?

Vad behöver du för att plocka upp lokala TV-kanaler Endast?
Alla TV-apparat ansluten till ett kabel- eller satellitbox är opåverkad av de förändringar som övergången till alla digital-TV. Om du har en TV-apparat som inte är ansluten till en kabel eller satellit, dock kan du behöva köpa ytterligare utrustning för att ta emot dina lokala TV-kanaler. Oavsett om du behöver köpa någon extra utrustning beror på när din TV tillverkades och kvaliteten på din mottagning TV-signal.

Förändringar


Att frigöra utrymme i Radio Frequency Broadcast Spectrum, 1996 Kongressen godkände FCC (Federal Communications Commission) att anslå ytterligare sändningskanal till alla TV-stationer i USA. Bemyndigandet lagt grunden för övergången till alla digital-TV. TV-stationer använde extra kanal för att börja samsändning deras program sänds i digitalt format som förberedelse för slutet av analogt format sändningar. Enligt lag sedan 12 juni 2009, TV-stationer är inte längre tillåtet att sända i analogt format.

TV-apparater


TV-stationer har inte varit de enda som förbereder sig för de tekniska förändringar som krävs för digitala sändningar. TV tillverkare har också skyldiga att förbereda sig för förändringen också. Om du köpt en tv-apparat som tillverkades efter den 1 mars 2007 enligt lag dessa nyare modell TV-apparater är utrustade med en intern digital tuner. Om du har en TV med en intern digital tuner, det enda extra utrustning du behöver för att hämta dina lokala TV-kanaler är en inomhus UHF / VHF-tv-antenn.

Extrautrustning


Om du använder en äldre modell TV-apparat som inte har en intern digital tuner, behöver du en inomhus UHF / VHF TV-antenn, samt en ATSC digital-till-analog-omvandlare rutan för att plocka upp din lokala TV-stationer . Kontrollera tillverknings specifikationerna för din TV om du är osäker på huruvida den är utrustad med en intern digital tuner. Riktigt gamla modellen TV-apparater som inte har en koaxial ingång kommer också att kräva en 75-300 ohm anpassningstransformator för att ansluta converter box till TV.

Ansluta Converter Box


Använd en 75 ohms koaxialkabel, som i allmänhet kommer inkluderas med en nyinköpt converter box, för att ansluta TV-utgång på baksidan av din konverterare rutan till koaxialingången på baksidan av din TV. Om din TV inte har en koaxial ingång, anslut den fria änden av koaxialkabeln till en 75-300 ohm anpassningstransformator. Anslut sedan transformatorn till tvilling antennen leder på baksidan av din TV. Anslut din TV-antenn till antennen (Ant.) Ingången på baksidan av converter box.

Reception


Även digitala TV-signaler ger bättre kvalitet TV-bilder, de också presentera olika typer av mottagnings utmaningar i motsats till analoga TV-signaler. Med analoga TV-sändningar, även om du bara var emot en svag TV-signal du fortfarande skulle ha kunnat njuta av en bild, även om det kan vara suddig eller har statiskt. Med digital-TV-sändningar, är en svag TV-signal ganska mycket synonymt med ingen mottagning. Håll din inomhusantenn pekade bort från, eller höjd över metallföremål (t.ex. kylskåp), vilket kan reflektera TV-signalen och skapar flervägsstörningar. Du kan också använda en antennförstärkare på din inomhusantenn för att öka din signalmottagning. Om du inte kan ta emot bra TV-mottagning med hög kvalitet inomhusantenn kan du behöva investera i en utomhusantenn.