Hur man driver ett VIN-nummer för information om min bil

Hur man driver ett VIN-nummer för information om min bil
Ett fordonsidentifieringsnummer, även kallad VIN, kan berätta något om ett fordon, såsom motorstorlek, trim och mer. Genom att köra VIN på alla fordon historia rapport hemsida, kan du lära dig hela historien om ditt fordon. Detta kan hjälpa dig att avgöra om det fanns några stora rapporterade olyckor, förändringar titel eller om det någonsin rapporterats stulen. Köra ett fordon historia rapport är det bästa sättet att ta reda på all information om ett fordon och oftast kostar runt $ 30. En annan metod är att ringa din lokala återförsäljare och be dem att köra VIN för grundläggande fordonsinformation.

Instruktioner


•  Leta reda på VIN på din bil. De flesta, men inte alla, nyare bilar har VIN bultas fast i instrumentbrädan nära basen av vindrutan. Kontrollera avsnittet referenser för en VIN locator hemsida. Skriv ner ditt VIN.

•  Ring din lokala återförsäljare och be för dem att avkoda ditt VIN för information om ditt fordon. Detta kommer inte att ge dig information om olyckor eller någon typ av historia. Fortsätt till nästa steg för att utföra en fordonshistorik check.

•  Öppna din webbläsare och besök din favorit fordon historia rapport webbplats, såsom CARFAX eller Autocheck.

•  Ange VIN i lämplig textruta på hemsidan och kör historia rapport sökning. Detta kommer att ta dig till companyâ € ™ s sida registrering där du € ™ ll måste ange fakturerings- och kontoinformation.

•  Skapa ditt konto och vänta på ditt fordon historia rapport informationen. Beroende på webbplatsen du valde att använda, kan informationen uppdateras i realtid på din kontoprofil eller skickas till din e-post.articles connexes