Hur att ringa en amerikansk mobiltelefon

Hur att ringa en amerikansk mobiltelefon
Amerikanska mobiltelefoner är så bekvämt och bärbar som deras ägare bära dem överallt. När du ringer en sådan telefon, har du ofta ingen aning om det är för närvarande placerad. Dina samtalsmetodförändringar enbart baserat på om mobilnummer är lokal till det nummer som du ringer. Detta exempel använder telefonnumret (206) 555-1212, som är lokal till Seattle, Washington.

Instruktioner


•  Ring en mobiltelefon som är lokal till ditt område genom att ringa telefonnumret utan riktnummer. Till exempel, ring 555-1212. (Om lokalsamtal kräver riktnummer, måste du inkludera denna kod.) I allmänhet samtal är lokala om begränsas till samma kod området under vilken telefonen aktiverades. Dock är det enda sättet att verifiera att ett nummer är lokalt via kundtjänst på telefonbolag.

•  Ring en telefon utanför det lokala området, men inom USA genom att slå en 1 plus riktnummer och antal. Till exempel, ring 1 (206) 555-1212.

•  Samtal från utanför USA till en amerikansk mobiltelefon genom att slå landsnummer från ditt land plus 1, riktnummer och telefonnummer. Denna behörighetskod kan variera. För de flesta länder, som Storbritannien, är koden 00, så antalet blir 00 1 (714) 555-1212. För Taiwan, är koden 002, som producerar ett antal 002 1 (714) 555-1212.

•  Ring inifrån USA till en mobiltelefon utanför landet, beroende på om dess nummer anses lokalt, så som beskrivs i steg 1 och 2. Det land där den amerikanska mobiltelefon närvarande är inte viktigt.

Tips och varningar


  • Amerikanska mobiltelefoner normalt inte fungerar utanför USA om de inte använder ett internationellt nätverk som GSM och har en speciell SIM chip.Calls till amerikanska mobiltelefoner utanför USA kan medföra extra avgifter för mottagaren, även om han inte är normalt laddade för inkommande samtal. Dessutom är dessa avgifter görs om telefonen besvaras eller avstängd. Mottagaren måste kolla med sin tjänsteleverantör att undvika överraskning avgifter i slutet av resan. Det bästa sättet att undvika sådana kostnader är att lämna mobilen hemma.


articles connexes