1941 Chevrolet Truck Färger

1941 Chevrolet Truck Färger
Chevrolet lastbilar i 1941 kom en rad olika färger. För den klassiska bil entusiast, använde Chevrolet samma färgkoder för många av sina lastbilar som sträcker sig från 1937 till 1947. I specifika, de 1941 Chevrolet lastbilar var det första året har bolaget upphört stämpling varumärket på bakluckan på lastbilen. Denna modell år presenterade också en större lastbil med ökade hjulbas storlekar som resulterade i mer inre utrymme för passagerare.

1941 Chevrolet Truck Modeller


År 1941 Chevrolet producerade ett stort utbud av lastbilar. De olika typer av lastbilar tillverkade det året har främst baserad på hjulbas storlek och dragkapacitet. Den vanligaste var de lätta kommersiella modeller. Dessa kom i halv-ton och 3/4 tons dragkapacitet. Också producerade samma år var de konventionella tunga lastbilar. Årets modellerna var speciellt känd för att införa en större interiör med en ökad hjulbas som inkluderade en 134-tums hjulbas och 160-tums hjulbas modeller. De cab-over-motor Chevrolet lastbilar i 1941 var flak lastbilar som stod extremt hög eftersom det inre utrymmet byggdes direkt över motorn, därav modellnamnet. Dessa lastbilar kom 109, 132, och 158-tums hjulbas storlekar.

1941 Chevrolet Truck Färger


Chevrolet hade flera lastbilsmodeller 1941 och hade lika många färger att välja mellan. Till skillnad från i dag, när du går att hyra eller köpa en bil och allt som är tillgängliga är svart, vit, silver, grå eller någon kombination däremellan, de 1941 Chevrolet lastbilar kom i många färger. Val ingår Windsor Blue, Båtsman Blå, Export Blå, Mariner Blue, äppelgrön, Brewster Green, Channel Gröna, Fore Grön, Fathom Green, Seacrest Grön, Hollywood Tan, Airedale Brown, Circassian Brown, Medium Cream, och Sun Beige, Armour Gul , Omaha Orange, Bordeaux Maroon och Cape Maroon.

I händelse du funderar på att göra ett restaureringsprojekt på en 1941 Chevrolet Pickup lastbil, det finns många företag som fortfarande tillverkar färg till de ursprungliga specifikationerna för modellerna.

Hur vet jag vilka färger Gå till vilka modeller?


Det är sannolikt att många av de färger korsade över från modell till modell. Men att vara att fordonen producerades nästan 70 år sedan, det finns inte många av de ursprungliga bilhandlare broschyrer lättillgängliga. Bilen entusiast, samlare, eller ägare som vill återställa fordonen behöver inte oroa dig eftersom broschyrerna detailing färgerna för varje modell kan erhållas från klassiska bilhandlare och samlare. Det finns flera alternativ, varav de flesta kan hittas på nätet genom att söka auktionssajter eller Internet för "1941 Chevrolet Trucks Broschyrer."articles connexes