Sandraktheis.com

Hur att sända TV på Internet

Titta på TV på Internet kan spara pengar genom att inte behöva betala för både kabel- och Internettjänster, beroende på din situation. Det finns tre huvudsakliga sätt att titta på TV gratis på Internet. Dessa tjänster tillhandahålls via hulu.com, wwitv.com och tevootv.com. Du kan behöva ha Windows Media Player och / eller Real Player installerat på datorn för att titta på TV på Internet, och om du gör, kommer den tjänst du väljer uppmana dig att ladda ner gratis mediaprogrammet.

Instruktioner


•  Ställ din bärbara dator eller PC: s skärmsläckare dröjsmål till maximal tid tillåten som en försiktighetsåtgärd för att förhindra den från att blanking ut skärmen medan din tv-program spelas. Klicka på din "Start" och sedan på "Kontrollpanelen." Välj ikonen för antingen "Utseende och Anpassning" eller "Display Settings", beroende på vilket operativsystem du använder. Klicka på "Ändra Screen Saver." Ett fönster öppnas upp och sedan kan du välja den maximala tillåtna tiden med hjälp av uppåt- eller skriva in "99." Klicka på "OK" när du är klar.

•  Registrera dig på hulu.com genom att klicka på "Registrera dig" i det övre högra hörnet av skärmen. Fyll i formuläret. Tryck på "Skapa ett konto" och sedan kan du börja söka efter dina favoritprogram för att titta på.

•  Ange wwitv.com genom att klicka på den stora orange och gult "wwitv.com" logotypen i mitten av skärmen. Du kan börja söka efter TV-program, antingen efter kategori med menyn till vänster eller genom kanalnumret i sökrutan längst upp på skärmen. Du behöver inte skapa ett konto för att använda den här tjänsten.

•  Besök tevootv.com och klicka på "Country Selector" i övre menyn längst upp på sidan. Du kan söka efter TV-stationer och shower från varje land skärm. Du kan sedan börja titta på gratis tv via Internet.

Tips och varningar


  • Du kanske vill koppla upp din laptop eller PC till en faktisk TV för att titta på utställningar. En intressant video från WorldTVPC beskriver hur man gör detta. Se avsnittet "Resurser" i den här artikeln.
  • Titta på TV på en dator kan orsaka ansträngda ögon, beroende på storleken på din skärm. De större skärmar var utformade för att förbättra njutningen av spel och andra grafiska, så större skärmar kan vara bättre för att titta på TV på Internet.
  • Vid denna tid, hulu.com tillåter inte de utanför USA att använda sina tjänster.