Sandraktheis.com

Hur man installerar en lastbil Box i en Nissan Titan

Installera en lastbil ruta i din Nissan Titan kan vara både ett lätt jobb och en glädjande en. Den rätta lådan kan uppgradera värdet på din Titan, hålla dina värdesaker säkra och frigöra hyttutrymme, samt förbättra de yttre funktionerna i lastbilen. Att hitta rätt låda och betala lite mer för kvaliteten på lådan är viktigt. Med så många olika boxtyper, märken och priser, är det lätt att bli förvirrad. Stick med en metallåda (lämpligen diamant pläterade) för tung lagring eftersom det inte kommer att kollapsa som plast sådana.

Instruktioner


Hur man installerar en lastbil Box i en Nissan Titan


•  Mät lastbils rutan innan de köper för att se till att den passar ordentligt. Var säker på att det finns ingen borrning inblandad i monteringsanvisningen. Kvalitet lastbilsrutor använder en J-bult (hakregel) utformning att montera och låsa rutorna för att sängens. Pre-montera lådan i sängen av Titan att säkerställa att det är rätt storlek. De flesta välrenommerade återförsäljare hjälper dig att föra ut lådan för att testa den för passform och storlek.

•  Bestäm lock typ av lådan. Vissa lådor flip uppåt som i flip-top rörelse medan andra är öppna från båda sidor. Flip-top skulle kunna monteras och flip öppen utan att störa den bakre fönster eller bädd av Titan. Var noga med att ta hänsyn till detta innan montering.

•  Sätt i gummibussningarna i de fyra förborrade monteringshål i botten av lådan.

•  Placera en längd av gummimatta eller skum väder strippskurna bredden av lastbilen rutan för att dämpa mellan lastbilen rutan och säng skenor i Titan. Om du har en säng liner som täcker botten av din Titan, kan du hoppa över det här steget eftersom sängen liner skulle skydda lacken på sängens.

•  Placera lastbils rutan i sängen av Titan i den position du önskar. Sätt i J-bult krok under skenan av sängen och sedan peta toppen av bulten in i en av gummigenomföringarna in i det inre av lådan och tillämpa bricka och mutter. Dra åt muttern för hand tills du behöver Ratchet och en socket till slut. Ta inte åt och böj eller buckla sängen järnväg, men få muttern av J-bult ombonad.

•  Montera de återstående J-bultar och dra åt på samma sätt.

•  Fyll lastbilen rutan med vad du vill transportera.