Sandraktheis.com

Hur Koppla en Ringer på en gammal Rotary Phone

Innan tonvalstelefon vunnit popularitet i slutet av 1970 och början av 1980-talet, var roterande telefoner som finns i praktiskt taget varje hem. Rotary telefoner kom i två grundmodeller som ingår väggmonterade roterande telefoner och sedan bords roterande telefoner, vilket inkluderade en bas där uppringaren var belägen och ett huvud set fäst vid basen. Ringsignalen på båda typerna av roterande telefoner var placerad inuti basen. Fallet med din roterande telefon måste tas bort för att komma åt och inaktivera ringsignalen på din roterande telefon.

Instruktioner


•  Koppla ditt roterande telefon från väggen, om du fortfarande har det installerat. Om det är en bordsskiva roterande, tryck i plastfliken och dra ackordet ut. För en väggmonterad telefon, förstå det, tryck in den en aning och skjut det uppåt för att frigöra den från dess fäste.

•  Koppla ur örat stycket och öronsnäcka tråd. På väggmonterade roterande telefoner, var det längst ned basen av telefonen. För bords roterande telefoner, var det ligger på sidan.

•  Vänd på din väggmonterade eller bords roterande telefon så botten är vänd uppåt.

•  Ta bort de fyra skruvarna i de fyra hörnen på basen av din roterande telefon och sedan glida plastfronten täcka upp och av att exponera insidan av telefonen.

•  Använd en skruvmejsel för att skruva loss enda skruv som fästs tråden fäst bell bostäder. Denna tråd är vad drivs av ringsignalen när inkommande samtal kom in. Ta bort tråden med dina vass tång när du har skruvas dess bult.