Sandraktheis.com

Felsökning Fujifilm A345

Felsökning Fujifilm A345
Fujifilm FinePix A345 är en stilla, digitalkamera som gör att du kan ta bilder med över fem megapixels upplösning. Trots att kameran är punkt och skjuta, kan problem uppstå med kameran. Dessa frågor är oftast mindre och kräver endast en liten mängd felsökning för att korrekt lösa problemet. När fast, är Fujifilm kamera kommer att fungera precis som det gjorde förr.

Instruktioner


•  Ändra SD minneskortet om Fujifilm kameran inte ta bilder och du får ett felmeddelande varje gång du försöker trycka på inspelningsknappen. Detta beror på antingen den aktuella SD-kortet är fullt eller kortet är korrupt. Att sätta in ett nytt SD-kort korrigerar detta felmeddelande.

•  Byt ut batteriet om kameran inte vistas på, eller om objektivet inte helt ur Fujifilm A345 när du slår på den. Detta beror på att batteriet slits ut och dö.

•  Titta på dina finger placeringar på den digitala kameran. Om du försöker spela in video men ljud ljuden dämpas det beror på ditt finger som placeras över mikrofonen. Mikrofonen nås via tre små slitsar i det övre högra hörnet av kameran. Täck inte upp detta om du vill spela in bästa möjliga ljud.

•  Tryck på knappen "Meny" på kameran, välj "Alternativ", "Zoom" och vrid den digitala zoomen "Off". När den digitala zoomen är på dig kommer att få pixelated bilder (om du zoomar in helt på bilden). Detta beror på att en digital zoom förstorar bara pixlarna i bilden och inte faktiskt fokusera på närmare bilden (som en optisk zoom).

•  Torka av linsen på kameran med en lins rengöringsduk. Om alla dina bilder har fläckar eller fläckar som förekommer på samma plats, beror på ett märke på objektivet problemet. Torka av den med en putsduk (samma tyg som du använder på glasögon) avlägsnar dessa fläckar för framtida bilder.