Sandraktheis.com

Hur Byt Mini Cooper S vindrutetorkare Blades

Dina vindrutetorkare utför en viktig roll i att du kan köra din Mini Cooper S i dåligt väder. Tyvärr kommer dina torkarbladen så småningom börja bära ut från användning, ålder och vittring. När detta händer måste du byta torkarbladen, men det är inte svårt. Se bara till att du köper vindrutan torkarblad som är utformade för en Mini Cooper S med din årsmodell, med en ving vinge fäst om möjligt.

Instruktioner


•  Dra torkararmarna bort från vindrutan. Detta kommer att hålla dig från att oavsiktligt skrapa vindrutan när du tar bort den gamla vindrutan torkarblad.

•  Använd din platt skruvmejsel för att ta bort klippet som håller torkarbladet på plats och se till att inte använda för mycket tryck eller du kan skada den. Avlägsna torkarbladet och ställ den åt sidan.

•  Använd torkar smörjmedel för att rengöra och förbereda de nya bladen; Detta glidmedel bör komma med bladen, troligen på en fuktig towelette. Se till att gummi av bladen är helt täckt när du torkar den.

•  Clip de nya bladen på vindrutan torkararmarna; om du använder blad som har vingprofiler på dem sedan se till att de står inför i rätt riktning (vingvingar på torkarbladen används av Mini Cooper S att hjälpa till att hålla dem på vindrutan.)

•  Återgå torkararmarna till sin tidigare ställning, att se till att gummit på bladet ligger platt mot vindrutan.

Tips och varningar


  • Kontrollera dina torkarblad för slitage och skada var tre till fyra månader för att hålla din illa väder körning så säker som möjligt.