Sandraktheis.com

Hur man gör glasfiber Subwoofer Lådor för en 1988 Mustang Hatch

Ford tillverkade över 50 000 enheter av 1988 Mustang Halvkombi, vilket utgör cirka en fjärdedel av de Mustangs produceras 1988. Bilen presenterade en 5.0L motor och höll mer aerodynamiska utseendet på 1987 GT-modellen. Luckan i Mustang tillåter mer utrymme på baksidan, där du kan sätta en subwoofer och öka basen av din stereo. Baslådor oftast gjorda av trä eller glasfiber.

Instruktioner


•  Mät ut området i 1988 Mustang som du kommer att använda för din subwoofer. Kontrollera också din subwoofer specifikationer för att se vad volym kapsling det kommer att fungera bäst i.

•  Dra ut den grundläggande designen för din glasfiber hölje. Kontrollera matten för att se till att du är nära till rätt volym specifikationer (längd, höjd och bredd multiplicerat ihop lika volym) så att din subwoofer låter så bra som möjligt på baksidan av din Mustang.

•  Skapa din glasfiber hölje mögel ur hönsnät genom att flytta tråden tills det är på rätt plats. Mät när du är klar för att säkerställa att det är rätt storlek. Täck formen med aluminiumfolie, sedan spraya den med ett formsläppmedel. Detta kommer att hjälpa dig att få formen ut från under glasfiber när du är klar.

•  Blanda harts och en härdare tillsammans i syfte att skapa en epoxi. Kontrollera dina glasfiber blandar instruktioner för de exakta beloppen, eftersom det varierar beroende på märke. Se till att du gör detta i en metallbehållare, eftersom epoxi kan smälta andra typer av material.

•  Använd en pensel för att applicera epoxi på en bit glasfibermatta och sedan lägga mattan på din kapsling mögel. Upprepa denna process med mer glasfibermatta tills höljet är täckt. Låt glasfiber härda i över en timme.

•  Ta bort hönsnät mögel underifrån glasfiber. Om du använde mögel borttagningsmedel som föreslås i steg 3, bör denna process vara enkelt. Om du inte gjorde det, kan du använda en rad olika verktyg för att bända formen ut.

•  Sand subwoofern hölje tills du har tagit bort alla grova kanter.

•  Måla baslåda för din 1988 Mustang om så önskas. Använd sprayfärg för en ännu finish. När du låter färgen torka, är din baslåda komplett.

Tips och varningar


  • Bär skyddsmask när du arbetar med glasfiber, eftersom röken är farliga.