Funktioner av 2006 Honda Accord Euro

Den 2006 Honda Accord Euro är en uppgraderad bilmodell, där Honda gav det en rejäl ansiktslyftning i jämförelse med sina föregångare. Honda packade detta 2006 modell med en massa funktioner som gör körupplevelsen roligare. Detta femväxlad, fyrdörrars rymlig sedan görs för körning i städer, motorvägar och på långa resor.

Exteriör Funktioner


Honda beskriver Accord Euro exteriör som en "vassa Motivet" som komplimanger "dess högpresterande karaktär." Den 2006 Honda Accord Euro finns i sex distinkta färger, inklusive blå, röd och silver. När du eller dina passagerare intensifiera till fordonet, är du hälsade med krom polerade dörrhandtag. Ytterbackspeglarna smälter fint med bilens kropp som målgång är samma färg. På toppen har du en inbyggd soltak som låter dig öppna upp det för att känna vinden när du kör runt staden på 17-tums lättmetallfälgar.

Interiör Funktioner


Insidan av 2006 Honda Accord Euro är fullpackad med funktioner, men inte på ett sätt som överväldigar dig. När man går in i fordonet, kommer du att upptäcka en metallisk mittkonsolen som delar två läderklädd, uppvärmda säten och justerbara nackstöd. Det finns en läderratt för att ge dig extra komfort och lyx. Din säkerhet är inte en fråga, eftersom detta fordon levereras som standard med låsningsfria bromsar (ABS) och krockkuddar på både förar- och passagerarsidan.

Under huven


Under huven, kommer 2006 års Honda Accord Euro med antingen en 2,0, 2,2 eller 2,4 liters motor. Den 2,0-modellen är faktiskt en K20 raffinerad motorblocket ger det en topp vridmoment prestanda till ett 500 rpm motorvarvtal. Om du går med 2,2-modellen, kommer du att köra en turbodiesel i-CTDi motormodell. Denna 2,2-modellen är även utrustad med en sex-växlad växellåda. 2,4 motorn kommer med Hondas Advanced Driving Assist System (ADAS).

Advanced Driving Assist System


Hondas Advanced Driving Assist System ger dig monterade kameror på vindrutan och processer video att avgöra den bästa vridmoment för din enhet automatiskt. Detta är känt som Lane Keeping Assist System (LKAS) och dramatiskt förbättrar motorns prestanda. Dessutom har ADAS Adaptive Cruise Control (ACC), som är perfekt för långa resor eller tunga landsvägskörning. ACC använder en grill monterad radar för att mäta avståndet från Accord Euro till framförvarande fordon. Detta säkerställer din 2,4 liters Accord Euro kommer aldrig snabbare än bilen framför dig.articles connexes