Sandraktheis.com

Hur att överföra musik till en Sansa Clip

Sansa Clip MP3-spelaren är en digital lyssnar enhet som tillåter dig att överföra MP3-ljudfiler från din dator till din MP3-spelare. Denna MP3-enhet inte bara producerar oklanderlig ljudkvalitet, men det också är så användarvänligt att vem som helst kan använda detta oavsett datorvana och ålder. Du kommer att lära dig alla de steg som krävs för att ladda musiken du önskar på din Sansa Clip.

Instruktioner


Hur att överföra musik till en Sansa Clip


•  Öppna Windows Media Player. Dubbelklicka på "Windows Media Player" -ikonen på datorns skrivbord skärmen för att få tillgång till programmet. När programmet plattform öppnas klickar på "Sync" -fliken, ligger på din Windows Media Player navigerings menyraden. Du bör se en panel visas på höger sida av programplattform med titeln "Sync". Färgerna på denna panel bör nu vara inaktiverad.

•  Anslut din Sansa Clip MP3-spelare till din dator. Anslut din USB-synkkabeln till höghastighets 2.0 USB-port för att säkerställa bästa prestanda och funktionalitet på enheten och datorn. (Den större änden av din Sync-kabel ska anslutas till din Sansa Clip MP3-spelare.) Datorn kommer nu att söka efter din USB-synkkabel ingång. När det upptäcks, kommer datorns "Autoplay" skärm öppnas. Bypass detta fönster, genom att helt enkelt klicka på "Stäng" längst ned på skärmen. På din Windows Media Player-plattformen, bör en bild av din MP3-enheten visas på vänster sida av skärmen och färgerna ska vara aktiverat i "Sync" panelen på höger sida av skärmen.

•  Leta upp och överföra MP3-ljudfiler som du vill överföra till din Sansa Clip MP3-spelarens "Sync" panelen på höger sida av Windows Media Player-plattformen. Du kan överföra dessa ett av två sätt: Markera, dra och släpp varje fil till "Sync" panel individuellt; Eller tryck och håll "Ctrl" -tangenten på tangentbordet samtidigt markera varje fil med muspekaren och dra alla de markerade filerna till din "Sync" panelen samtidigt.

•  Klicka på "Sync" -knappen längst ner på din "Sync" panelen på höger sida av Windows Media Player. Windows Media Player huvudskärm kommer nu omdirigera och visa status för din ljud filöverföring. Du kommer att märka en röd procentuell beräkning bildskärm i det nedre högra hörnet av skärmen. Låt processen att nå 100% och slutföra slutförande innan jag avslutar din överföringsprocessen.

Tips och varningar


  • Kontrollera att datorn har "Sync" kapabel. Om inte, kommer du inte att kunna synkronisera alla ljudfiler till din Sansa Clip MP3 player.To påskynda ljud överföra processen, är det bäst att placera alla de ljudfiler som du vill överföra i synk kö innan överföring, snarare än att överföra dem individuellt.
  • Undvik att koppla ur USB-synkkabel innan ljudfil överför processen är klar. Detta kommer att skapa trasiga filer. Du kommer att kunna se den ljudfil titel i din MP3-spelare, men du kommer inte att kunna spela file.Please uppmärksam på minnes kalkylator som kommer att visas i din synk skön. Överbelasta aldrig din MP3-spelare. Försök att hålla dig inom 2 till 3 megabyte ledigt utrymme för att säkerställa skicklig funktionaliteten på din MP3-spelare.