Hur man kan förbättra GSM Signal

Hur man kan förbättra GSM Signal
Medan GSM-nät expanderar hela tiden, är den olyckliga verklighet som inte alla platser kommer att ha stellar täckning vi vill att de ska. Vare sig en favoritplats i soffan eller på kontoret på jobbet, verkar det ofta som om signalen bara inte når användaren där han behöver det mest. Lyckligtvis kan åtgärder vidtas för att generellt förbättra GSM-signal som inte involverar helt enkelt flytta till en annan plats.

Instruktioner


•  Stäng av enheten och sedan på den igen. När som helst du befinner dig i ett område med minimal GSM-signal, kommer makten cykla telefonen få den att återköpa den bästa signalen möjligt. När enheten har drivs tillbaka upp, kontrollera signalstaplar för att se om det har förbättrats täckning.

•  Utför ett manuellt val av nät. Om strömmen cykling inte förbättra din GSM-signal, att manuellt välja ett lokalt nätverk kan göra susen. Detta är i allmänhet genom att trycka på "Meny", "Inställningar", "Network Setup" och "Manuellt val Network." Välj din operatör från listan över nätverk som visas och telefonen kommer färsk registrera sig på närmaste tornet. Notera att denna process kan variera från telefon till telefon, så finns i din användarmanual för alternativa åtgärder om det behövs.

•  Arrangera dina möbler för att bättre passa signal "sweet spots." Om du väljer ett nätverk inte löste signalfrågor i fysiska platser där du alltid får problem, kan det vara nödvändigt att ändra layouten på ditt rum eller kontor. Vanligtvis fläckar nära fönster kommer att ge dig den bästa signalen, så placera din favoritfåtölj i närheten kommer att ge bättre täckning på en plats där du tillbringar mycket tid.

•  Köp en repeater. Medan köpa dyr utrustning inte är optimal, kanske du upptäcker att korta av rörliga, är den enda lösningen för att köpa utrustning som plockar upp signalen och skickar den i hela ditt hus till områden brukar berövad täckning. Repeatrar varierar från $ 300 till $ 600 och är allmänt tillgängliga att köpa på vissa mobil butiker eller online.

Tips och varningar


  • Stänga av telefonen och tillbaka på en gång per dag är ett idealiskt förebyggande sätt att hålla en stark signal. Många människor vänder aldrig deras telefonen och, som en följd, signaler fortsätter att försvagas tills slutligen användaren inte kan ringa eller ta emot samtal. Ström cykla dagligen kan bidra till att förhindra att detta händer.


articles connexes