Sandraktheis.com

Hur man tar bort Heavy Oxidation från bilen

Hur man tar bort Heavy Oxidation från bilen
Oxidation byggs upp på bilens yta och förvandlar färgen från glansigt och mjukt till tråkig och kalkhaltig. Tvättning och vaxning bilen varje dag kommer inte att göra något för att få den tunga oxidation av. Ta bort oxidation tar flera timmar av arbete, så betala en body shop att bli av med det kan kostnaderna flera hundra dollar i arbete och material. Du kan ta bort tung oxidation från bilen i din uppfart i ett par timmar, med hjälp av material från en lokal auto delar butik.

Instruktioner


•  Parkera bilen i skuggan så solen inte värmer den målade ytan. Tvätta bilen med bil tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen med vatten och låt den torka helt. Du kan snabba torkningsprocessen genom att torka av bil med en sämskskinn.

•  Placera en ren polerdyna på höghastighetståg buffert. Häll en kvarts storlek mängd vätska gnugga förening på kudden.

•  Ställ buffert på bilens yta med kudden och föreningen röra färgen. Vrid buffert på medelhög till hög hastighet och flytta den i små cirkulära rörelser medan den är igång. Håll buffert rörliga och låt det inte stanna i ett område i mer än tre sekunder.

•  Arbete bufferten över bilens yta, från toppen till botten av bilen. Arbeta föreningen på kroppen tills du kan se den försvinna och lämna en glänsande, slät yta. Lägg till mer förening som behövs.

•  Ta bort polerdynan och ersätta den med en polerdyna. Upprepa stegen med hjälp av polerdynan och bilpolish.

Tips och varningar


  • Låt inte bufferten sitta på färg för mer än några sekunder eller det kommer att bränna genom färgen.