Sandraktheis.com

PS Audio P200 Specifikationer

Från och med februari 2011, har PS Audio en Trio C100 Kontroll förstärkare och en Trio P200 Preamplifier. Även om C100 förstärkare kostar ca $ 1500 och P200 förförstärkaren kostar ca $ 1000, kan vissa kunder förvirra modellnummer. Den P200 har stora ljudfunktioner.

Ingångar


Fyra ingångar finns på baksidan av P200. Tre är ensidiga RCA typ ingångar, och den fjärde ingången är en XLR typ. Dessa ingångar väljs genom 24k guldpläterade reläer som är inne i P200.

Gain Celler


Den P200 innehåller två analoga förstärkningsceller inuti. Dessa förstärkningsceller och den främre kontrollpanelen kan du justera förstärkningscellerna. Ljudnivån av ingångarna justeras genom förstärkningscellteknologi. Gain celler är inte baserad på den traditionella förstärkningsblock förstärkare som använder olika mängder återkoppling för att styra förstärkningen. Begreppet förstärkningsceller är annorlunda i drift, eftersom förstärkningsceller utför i det aktuella läget i motsats till spänningsläge.

Volym


Den P200 har ingen intern dämpare eller volymelement. Volymkontroller omdirigera ljudsignal till jord, och denna process orsakar ökad distorsion och ljud grunge - vilket minskar kvaliteten på ljudet. PS200 saknar denna typ av förvrängning eller nedbrytning av ljud.