Sandraktheis.com

Hur man tar bort Vindavvisare dubbelhäftande tejp

Vindavvisare fäster fönstren i bilen och minska mängden vind som kommer in i hytten när dina fönster rullas ner. Dessa avvisare fäster genom att skruva på plats och är säkrade med en remsa av dubbelhäftande tejp. Demontering vindavvisare och dubbelhäftande tejp som fäster dem till din bil kan vara svårt eftersom tejpen är mycket lim. Uppvärmning av dubbelhäftande tejp och med mjuka naturliga oljor hjälper dig att ta bort tejpen från vinden avhoppare och ditt fordon utan att skada din bil eller avvisare.

Instruktioner


•  Skruva loss skruvarna som fäster vindavvisaren till din bil.

•  Förvandla din fön eller värmepistol till en låg inställning och rikta den uppvärmda luftflödet under vindavvisare. Vicka försiktigt vindavvisaren och tillbaka samtidigt som du drar upp den för att ta bort deflektorn från din bil.

•  Fortsätta att tillämpa den uppvärmda luften till både din bil och vindskyddet där delar av dubbelhäftande tejp kvar. Dra av så många stora bitar av dubbelhäftande tejp som möjligt med hjälp av händerna.

•  Mätta med eukalyptusolja platser på din bil och vindavvisaren där dubbelhäftande tejp eller dubbelhäftande tejp rester kvar. Använd en trasa för att skrubba bort återstående band och rester från bilen och vindavvisare.